Sugarfree shoes

Jag har sagt det förr men säger det igen. Jag älskar verkligen Sugarfree shoes's skor. Som är så himla sköna, snygga, helt okej bra kvalitet och dessutom har dom helt okej låga priser. Därför jag kan stolt säga att jag är så himla glad att jag äger dom här snygga pjucksen nu.  
Jag köpte ett par i svart och blev så himla förälskad i dom att jag köpte ett par  beige nu på rean. Jag tror inte att dom sålde så bra. Jag trodde att dom skulle ta slut fort som tusan så jag nästan slängde mej på att köpa ett par i svart när Nelly släppte dom. Eftersom Kenza hade dom svarta på sej på några modellbilder trodde jag att alla skulle vilja ha dom, men jag tror att folk är rädda för att köpa skor som är lite annorlunda. Speciellt när dom är som dessa -  har böjd klack.
Personligen kan jag inte säga annat än att det är trist att man inte vågar ta ut svängarna lite. Jag gör i alla fall det och jag kan säga att dom svarta Lilja väldigt snabbt blev ett par nya favoriter i skogarderoben. Jag har haft på mej dom flera gånger än vad jag har haft vissa skor som jag ägt i flera år. Dom är såå sköna och så snygga och precis lagom höga. Dessutom skiftar klacken i guld och silver så man kan matcha hur man vill. Inga regler där inte.  Mina i beige är precis lika snygga. Jag har dött och hamnat i Sugarfree shoes's heaven typ.
 
 
 
♣ Skor - Nelly - 549 kronor

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0