Onsdag

Hej
 
Redan onsdag! Det är helt sjukt vad veckorna springer fram. Snart har jag varit här i 2 månader! Idag har jag i alla fall spenderat lite tid åt att städa här. På fredag kommer ju min mamma hit med Tarzan så jag tänkte att det kanske kunde vara en bra ide att städa upp lite här.
Om ett tag ska jag börja göra mej i ordning och sen sticka iväg på en intervju. Jag vet inte vad som hände men plötsligt bara slog det till och flera stycken har ringt för att träffa mej. Jag har fixat hela 5 intervjuer den här veckan, imorgon har jag två stycken till och med!
Så ja, nu är det fullt upp. Jag ska även försöka hinna med träning efter intervjun, eller rättare sagt - jag SKA till gymmet efter intervjun. Jag sjabblade till det igår så om jag ska ha en chans att få till 4 pass den här veckan är jag tvungen att köra ikväll. Mitt träningsschema utgår ju från lördag så det är bara några dagar kvar tills nästa vecka börjar.
 
Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0