Fredag

Hej

Här sitter jag och skrotar denna fredag innan jobbet. Jag skulle ju egentligen gått till gymmet som vanligt men istället blev det ett långt samtal på Skype med pappi. Idag börjar jag jobba 17.30 och jobbar fram till sent i natt. Egentligen har jag ingen lust att gå ut idag. Jag sitter insvept i snubbens morgonrock, har myst med min kanin framför en rulle och det regnar ute. Jag vill bara sitta här och titta på film efter film efter film med typ varm choklad och en mysig film.
Men nej, här ska det serveras alkohol. Hua mej. Jag har jobbat hårt den här veckan. Lite för hårt för att inte få betalat. Dom kallar det "utbildning". Tja vi känner väl alla till restaurangbranschen.. eller nej det gör vi inte, det är därför det fungerar. Jag känner väl till branschen och är ganska trött med alla små trick för att spara pengar. Dåligt betalat och provjobb, det är väl ta mej tusan bara restaurang som kör med det. Jag provjobbade aldrig på 3 och jag har aldrig hört någonstans att någon provjobbar någonstans mer än om man ska in på en restaurang. Så nu har jag då gått "utbildning" i 3 dagar. Vad jag har gjort är egentigen att jag har jobbat sten fucking hårt som jag alltid gör. Och det är ju klart man ska göra det, fast det vore ju nice att få lön för det man gör. Jag har gått mina 3 dagar nu så jag hoppas att jag börjar få lön idag.
 
Verkar jag lite bitter? Jaa, kanske lite nu när jag tänker efter. Jag är verkligen seg i kroppen och supertrött. Jag har inte sovit ordentligt på flera nätter känner jag. Gissa vad jag kommer göra på söndag.  
 
Visste ni förresten att det är typ 5 veckor kvar till julafton?? Alltså borde det vara typ 6 veckor kvar på det här året. Det är ju helknäppt. Jag firade ju nyss jul, ska det redan göras igen?!
 
Ha en bra dag och kväll gott folk
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0