Torsdag

igår var det Halloween .. tror jag. Det är alltid lika svårt att veta vilken dag det är. Personligen äskar jag Halloween men hatar när folk gör massa grejer på just allahelgona. Om jag inte minns helt fel så sitter man gärna och sörjer nära och kära som gått bort på allahelgona. Om jag sitter hemma och sörjer vill jag väl inte att någon jävel ska banka på dörren och hota med att bränna upp min brevlåda om jag inte ger dom godis.
Men jag kan ju fått allt om bakfoten.
 
I övrigt älskar älskar älskar jag Halloween. Jag tycker att det är sååå kul att klä ut mej och festa på ett annat sätt.  Imorgon är det Halloweenparty lite här och var i området. Jag och snubben tänkte eventuellt utforska det men om inte annat så fick vi en liten försmak igår när vi var på Memphis.  Det var en bra dag igår.  Först var vi på gymmet, sen gick vi och shoppade lite till mej och efter det gick vi till Memphis och käkade och tog några öl.

Snubben sa åt mej att jag skulle avstyra allt tidigt, eftersom han skulle till jobbet tidigt idag. Men igår ville han absolut inte gå hem och jag hade inte hjärta att släpa honom när han väl hade kul så det blev ganska sent.  Vi hade i alla fall väldigt kul och jag fick lite nya saker.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0