Tisdag

Hej

Guuuuud vad jag är trött. Seriöst! Jag har knappt sovit någonting i natt. Först kunde jag inte somna för att jag var för pigg, sen blev jag grymt trött men kunde fortfarande inte somna. Vid typ 4 på morgonen klädde jag på mej och satte mej i soffan, stirrade rakt ut i mörkret och väntade på att jag skulle bli för trött för att göra det.
Det är rätt effektivt faktiskt.  
Jag tror att jag somnade en kvart efter det. Vaknade igen vid 10.40, trött som ett as med nackspärr. Yaaay vilken underbar dag detta blir.
Dessutom blev det första jag såg ett meddelande från snubben där han berättar att en kontrollant hade tagit honom på bussen - 750 pix i böter.
Åh vad den här dagen redan suger, är helt fantastisk.
Idag ska jag jobba också. Det blir två ganska jobbiga pass nu. Först stänger jag idag och sen öppnar jag imorgon. Det innebär att det inte blir så många timmars sömn på ett tag nu. Att stänga ikväll gör att jag kommer hem tidigast, tidigast 1.00. Jag ska inte hoppas på för mycket för det kan lika bra bli 2.00. När jag kommer hem tar det alltid en stund innan jag somnar. Smink ska bort, tänderna ska borstas, kläder ska av, man ska kunna slappna av och vips har det gått en halvtimme/ timme till. Imorgon när jag öppnar börjar jag lyckligbis inte 6.00 som man normalt gör när man ska öppna någonstans. Nej vi öppnar vid 11.00 så jag kommer dit vid 10.30.
Ändå, det blir inte så mycket sömn. Speciellt inte när man som jag, är van vid att sova 10 timmar och fortfarande vara trött.

Men jag klagar inte, kämpar på och gäspar (hade iiiiingen aning om att det ordet stavades med "g" vad fult det ser ut. ) väl lite ibland, men klagar inte.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0