Paradise hotel

 
Tittar ni på Paradise hotel? Jag har faktiskt aldrig sett programmet. Jag har väl i stort sett alltid känt till det, men min pappa höll strängt fast i skogs-tv så det var svårt att följa några serier eller såpor när jag var yngre. Btw så har han fortfarande skogs - tv  Men nu finns tv3 och tv4 play så jag kan följa allt jag vill ändå. Jag kollade faktiskt lite på årets säsong idag. Det första jag tänkte var typ, men gud inga snygga killar. Tur att man inte är med. Sen tänkte jag väl att han Samir är en sån där typisk snygg-kille. Killen som alla dregglar efter och ba åååååh han är så jävla sexig.. Fast... jag håller inte med.
Han har lixom allt det där sexiga - ögonen, kroppen, tatueringar, håret, utstråliningen och när man har allt på det sättet blir det bara en enda jävla sörja. Man vet ju inte ens vart man ska kolla när man kollar på honom. Han är för mycket och eftersom han är det blir han ännu mer för mycket. Jag vette tusan. Jag fattar precis varför alla tycker att han är så snygg, han är ju ett exempel man drar när man pratar om en snygg kille men nej, det är något kladdigt med honom.
 
För övrigt är inte som andra heller speciellt snygga. Tror det beror på att jag inte gillar blonda killar.  Och Björn har jag inte sett så mycket av så det är svårt att säga något om honom. Han pajasen har ju mörkt hår också men tycker han verkar så jobbig. Han är nog jätte rolig i början men efter ett tag tror jag att han blir för tjatig.
För att aldrig ha kollat på programmet tidigare och aldrig haft något intresse och dessutom inte sett så mycket av den här säsongen (eftersom den knappt börjat), hade jag väldigt mycket att säga tycker jag.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0