Tjejer, sluta hetsa jobba på rätt grejer istället

Tänkte skriva ett meningsfullt inlägg.

Jag hörde två tjejer sitta och prata, återigen får jag väl säga att jag inte tjuvlyssnar på när folk snackar jag har bara jävligt bra hörsel, och den ena av dom var rätt deppig.
Hon sa något om att hon inte är tillräckligt sexig och bla bla bla.

Jag kunde inte släppa det där så jag funderade hela vägen hem. Nog för att ni har sett en liten del av min sexsida men ibland blir jag bara så jävla trött på att hela samhället styrs av hur man ser ut.

Efter allt funderande finns det bara en sak jag vill säga till den tjejen:
Vem bestämmer vad som är sexigt?

Jag lovar er att hon hade varit helt tyst. Hon är antagligen en av föööör många som ser upp till Megan fox (som alla killar tycker är så jävla snygg) Jessica Alba (som också alla killar tycker är så jävla snygg) med flera.
Men helt ärligt, hur snygg måste inte killen vara för att haffa en sån brud?
Tror ni han klarar trycket? Det tror inte jag.

Tjejer, helt ärligt, ni måste sluta låsa fast er i att det enda som är viktigt är att vara sexig i andras ögon. Det spelar ingen roll vad ni gör, ni kommer alltid kunna träffa någon som inte kommer tycka att ni är sexiga. Om ni struntar i att göra något över huvud taget kommer ni alltid kunna träffa någon som tycker att ni är det.
Vad som är sexigt och inte är en jävla smaksak.

Vissa tänder på långa, vissa tänder på tjocka, vissa tänder på riktigt smala, vissa tänder på brunetter, vissa tänder på blondiner och så vidare..
Oavsett vad ni gör kommer ni alltid vara sexiga i någons ögon och antagligen rätt otattraktiva i någon annans ögon.
Men jag är rätt säker på en sak. Oavsett vad folk tänder på så finns det en grej som är så jävla avtändande att det inte är sant.
Låg sjävlrespekt, taskig självkänsla och en riktigt tråkig utstrålning.
Kom naken till en fest, gör dej så fin du kan, köp nya underkläde, köp  nya kläder, gör vad fan du vill. Ingen kommer se dej om du ändå står i ett hörn och tvekar.
Det, om något, är förbannat osexigt.

Tänk inte så jävla mycket på att vara trådsmala, tänk inte på att brösten ska vara stora och bla bla bla. Killar är så jävla mycket lättare, och dom komplicerade är ändå inget att ha.
Kolla på Kissie till exempel. Alla vet ju vem hon är.
Hon förstorade brösten, hon har gjort läppförstoring efter läppförstoring, vad hände? Hon är fast och nu ser hon, enligt många, ännu slampigare ut än vad hon gjorde innan. Bra jobbat Kissie!

Varför är hon inte sexigt?
Jo det ska jag svara på!
För att hon måste opperera sej för att känna sej snygg,
hon måste redigera alla sina bilder för att hon är så förbannat osäker på sej själv.
Hon måste visa upp en kaxig sida för att hon inte vet vem hon är, och det är jävligt genomskinligt. Hon har gjort sej själv till ett objekt och nu sitter hon i den fällan och det enda hon kan göra är att fortsätta tills hon inte längre har något att ge, hennes s k. känsisskap är det enda hon har och utan det är hon absolut ingen. Hade hon haft lite stil hade hon inte behövt vara känd för att känna att hon duger , finns och är omtyckt.
Hon ljuger för att öka en status hon själv fantiserat ihop, och för att känna sej minsta lilla sexig inbillar hon sej att hon är först med allt och att alla är avundsjuka på henne.

Så jävla osexigt, enligt mej.

Det sexiga enligt mej är en brud med stil, som drar fram utan att dra fram för hårt, som är snäll, bryr sej om folk, som har sin stil utan att putta undan andra, hon klär sej i kläder som passar henne, hon bryr sej inte för mycket om sin kropp, hon käkar vad fan hon vill, tränar om hon känner att hon behöver men ingen panik, hon går i lågskor om hon inte kan gå ordentligt i klackar och hon vägrar bli som alla andra.

That's hot.

Lyssna på uttrycket: Kvinnan är det vackraste man kan se med ett par ögon.

Det spelar ingen roll hur du ser ut, ditt beteende kan göra dej ful på 1 sekund, det kan också göra dej otroligt sexig i mjukisbrallor och en riktigt mysig hood med en chipspåse under armen.

Do your thing!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Peaches

Bra skrivet!! Jag håller med till 100%.

2010-04-22 @ 00:55:50
URL: http://bloggen.fi/peachmebaby

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0