Så vill jag ha det

Jag satt inne på msn och chattade med en hel del läsare samtidigt som jag skrev det förra inlägget om att slicka fitta. Självklart fick jag några frågor, speciellt av mina manliga läsare, om jag kunde skriva hur det perfekta oralsexet ser ut för mej. Alltså om jag bara tar emot.
Tja, jag ville ju egenligen inte vara subjektiv på den här punkten och egentligen kan jag inte se någon som helst meing med att ni ska veta hur jag gillar att bli slickad. Ärligt talat har ingen med det att göra. MEN .. jag bjuder ju ALLTID på mej själv och jag skäms ALDRIG över mej själv så ... visst kan stuumpan bjuda alla killar på lite våta drömmar  För er som är totalt ointresserade, scrolla ner till mina tidigare inlägg (det gör ni rätt i) eller klicka över till Fokis blogg.

Here we go

Det bästa jag vet är när du börjar med att smeka mej utanpå trosorna först... går långsamt och försiktigt fram. Smeker insidan av mina lår, låter sakta ett finger smyga sig in under troskanten, sedan två. När du känner att jag är våt, "sprid ut det"... smek mej med dina fuktiga fingrar... Jag älskar att ligga och kyssas och känna hur du sakta, sakta letar dig in till min hemliga plats samtidigt som du kysser mej. När du sen tar av mig trosorna, låter dina läppar och tunga möta mej så skälver jag av upphetsning. Du går långsamt ner från min hals till min mage, vidare mot naveln och börjar sen långsamt sära på mina blygdläppar.
Sen vill jag att du ska slicka mej på ett sätt så att jag blir fullständigt galen och plaskvåt för att sen tränga in i mej hårt o galet. Tryck in ett finger samtidigt som du låter tungan leka runt, försiktigt, mjukt och dra fingret ut och in snabbare och snabbare.
Då kommer jag svanka, böja huvudet bakåt och gnissla så att du blir så upphetsad att du inte tänker på att du spänner tungan och trycker rakt på klittan. Jag vill inte att du tittar på mej, koncentrera dej på att få mej att njuta. Jag vill att det ska gå lite fortare, jag känner hur jag närmar mej orgasm. Jag tar tag i ditt huvud och pressar det mot min blöta fitta.
Du slutar slicka och flåsar upphetsat, trycker in två fingrar och hör mej gnissla igen. Strax därefter står du inte ut längre, du flyger upp, tar tag i mej hårt och vänder på mej på ett ögonblick. Du placerar din högra hand strax nedanför min mage och lyfter upp mej för att ta mej stenhårt i doggy...




Och sen får ni ta mej fan tänka själva.

Puh.. det var några för privata ord från stuumpan, ärligt talat. Be mej aldrig göra det här igen, nu har jag skämt ut mej så det räcker för flera år framöver

Dröm inga mardrömmar nu pojkar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Manlighetens drömmar

Trevliga rader minsann. =)

2010-04-21 @ 07:54:39
URL: http://manlighetensdrommar.blogspot.com
Postat av: En tjej som faktiskt läste detta !

imponeras av ditt mod ! you go girl ! :D

2010-04-22 @ 17:25:56
Postat av: Latino4life

Stuumpan! Läste inlägget hur du vill ha det.Vad kan jag säga.Jag är imponerad.



2010-04-24 @ 04:58:08
Postat av: Anonym

Stuumpan kan du inte också skriva hur vi killar vill också ha det.

Nät det gäller oralsex= blowjob för oss killar.

2010-04-24 @ 05:01:44

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0