Bloglovin'

bloglovin


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: f

okej :D



allt bra då? :)

2010-04-04 @ 19:48:12
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: TripleSex - Sex som det ska vara!

Hej!

Jag klickade in här för första gången för ett tag sedan, efter att en läsare tipsat mig om din blogg. Glömde sedan bort det (minne som en anka >_<) men kom på att jag skulle kolla igen, och då också lämna en kommentar - kort sagt, jag tycker att du har en väldigt fin och trevlig blogg, överhuvudtaget så verkar du vara en skön människa. Det enda som jag har tänkt lite på är att jag (kanske bara är jag som är halvblind, men ändå) typ inte kan läsa "faktarutan" om dig som finns på förstasidan. Det drog ner intrycket lite, men jag tycker fortfarande att du har en väldigt bra och läsvärd blogg.



Då det finns så mycket hat och ovärda kommentar inom bloggvärlden så tänkte jag bara göra en insats för motsatsen - att tala om när jag gillar saker. Och din blogg gillar jag, så tack för jobbet! ;D



Undrar för övrigt om du finns på lustbloggar, har inte kollat ordentligt men det skulle kanske vara ett sätt för dig att få fler läsare (inte för att jag vet om du behöver det, iofs, men ändå :p)? Vore dessutom kul att ge dig ett bra betyg så att det syns!



Det här blev en rätt rejäl kommentar, får hoppas att du inte somnade halvvägs igenom, haha. Men du får ha en bra dag, kram! :D



C

2010-04-05 @ 21:10:40
URL: http://triplesex.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0