Om igår

Hej

Om ni visste hur trött jag är just nu skulle ni tycka synd om mej.. kanske.

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och sen dess har jag fått i mej lite youghurt och sen dött här i min säng. Igår var jag med Indi, självklart han fyllde ju år. Och självklart när mna är med Indi så blir det sent. Vi hade filmaraton men såg bara en film och knappt det.  Sen hände massa grejer, vi missade nattbussen och fick vänta en halvtimme på nästa. Sen hamnade vi i stan. Käkade på Donken och klockan 6 var vi hemma hos Indi. Då envisades plötsligt Cowboy med att dom skulle dansa bugg ute på loftet. Fråga mej inte hur dom tänker men Indi i kallingar och Cowboy drog i alla fall ut en halvt död issa på loftet och sen vägrade dom låta mej komma in förrän jag hade lärt mej dansa bugg. Alltså, hur ska man kunna lära sej dansa bugg av två lärare som inte ens själva kan dansa bugg och som dessutom knappt klarar av att stå upp.

Tillslut fick jag i alla fall komma in. Hamnade i mitten av oss tre och tror ni jag fick sova? Nej, dom skulle plötsligt spela GTA och när den ena körde höll den andra mej vaken. Jävla idioter haha  Fick sova tillslut i alla fall och några timmar senare var det upp, hem, duscha, åka till jobbet och nu är jag äntligen hemma.

Dom senaste dygnen jag har jag levt på youghurt, alkohol , cheeseburgare och en och annan Billy panpizza. Ingen hållbar diet kan jag säga. Det blir fan gymmet imorgon efter jobbet!!



Lite "elverket- nostalgi" nästan.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: johan

Och så var det lov igen.. somliga har det bra!

2010-04-06 @ 09:34:33
Postat av: Ord blir meningar

vart jobbar du? :) lr vad jobbar du med

2010-04-06 @ 15:42:49
URL: http://ordblirmeningar.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0