Fredag kväll

Nu är issa vaken igen.  Jag är nykter, pigg och inte bakis. Jävligt magisk känsla .

Igår kväll alltså.. jag vet inte hur mycket man bör snacka om den kvällen egentligen. Jag vet inte om jag var den enda som spårade ordentligt i alla fall

Allt började med att jag och Emilia skulle ta en efterlängtad After work - bärs någonstans. Båda slutade 20.00 så vid typ 20.30 var jag på väg mot stan. Jag mötte upp Fanny och Emilia i stan och sen åkte vi till Medis och hamnade på Hellströms.
Redan då var det tydligen bestämt att vi skulle dra vidare, men jag vill inte följa med. Jag var trött för jag hade bara sovit 4 timmar den natten och sen varit i skolan och jobbat, hade inte ätit sen lunchen i skolan (om man du kan kalla det att äta), vilket var runt 12.00 och dessutom skulle jag upp och jobba idag.

Men ni vet hur man blir efter några glas, hej och hå.
Vi var ganska många faktiskt. Vi satt väl vid ett bord för typ 12 på Hellströms, och då fick inte alla plats. Själv sprang jag runt en del, as always.
Efter några glas var jag, som sagt, rätt lätt att övertala så vi gick tillbaka till Metro.

Precis som förra helgen höll jag på att bli utsläng igen.. for nothing om man frågar mej! Men aja.. jag skyller på tiquilan idag. Livsfarlig dryck det där, ännu farligare om man varken har ätit eller sovit. Okej, jag erkänner, det blev lite för mycket. Jag vill inte ens tänka på allt jag gjorde igår kväll. Som typ att jag var inne på toaletten med en tjej jag inte kände och som dessutom visade sej vara Viktors ex! Nej fan, jag snackar inte mer om igår.

Men jag klarade mej, tills jag skulle hem. Det var satans vingligt . Jag sov ett tag på en bänk i gamla stan, sen somnade jag på tåget och tillslut var jag hemma. Vinglade in i mitt rum och bokstavligt talat ramlade ner i sängen, snark.

 


Hade inte min kamera med mej igår, så det fick bli en bild från google


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0