R.I.P Skrället

Min granne kom över och berättade att Skrället är död.  Jag vet att jag skrev att katten var pain in the ass, men någonstas bland alla irritationer började jag faktiskt gilla den. Det kändes inte lika ensamt när den vandrade runt här. Skrället fanns är i stort sett dygnet runt och även om den käkade upp min mat ibland och var ganska jobbig nästan hela tiden, var det ändå någon typ av vän.
 
Min granne berättade i alla fall att Skrället blev överkörd av en bil.. eller så blev den dödad av en annan katt. Det där är lite oklart för jag hängde inte riktigt med på allt hon sa. Men jag är glad att hon berättade för mej, eftersom hon visste att Skrället i princip bodde här. Jag hade nog börjat undra tillslut. Nu väntar jag bara på att regnet ska komma för att skölja bort blodet från gatan precis utanför mitt hus.  Det finns lixom spår av att Skrället spenderade sina sista minuter vid mitt hus.  Nu undrar jag vart katten är någonstans. Tänk om någon taskig människa bara har slängt den i närmsta papperskorg.  Usch, jag ska försöka att inte fundera på det för mycket. Men jag kommer sakna min lilla vän.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0