26 oktober

Nu tänkte jag dra tillbaka tiden lite. Närmare bestämt till i fredags.
 
Jag hade tagit ledigt från kursen på torsdagen, men på fredagen skulle jag tillbaka så jag och Pontus trampade iväg på våra cyklar vid 10.30. Medan jag var på min kurs gick han omkring på Torreviejas fredagsmarknad. Strax efter 14.00 möttes vi upp och gick och käkade lunch.
Eftersom vi skulle ut och käka på kvällen tyckte jag att vi kunde käka något som man inte håller sej mätt på för länge så det blev Burger king.  
 
Efter det cyklade vi hem och tog det lugnt ett tag. Jag tror att jag satte igång mitt efterlängtade Rayman.  Minns ni min lycka när jag upptäckte att det finns ett playstation 2 här?! Självklart såg jag till att Pontus skulle ta med my preciousssss hit.  Jag spelade ett tag och sen började vi göra oss i ordning för kvällen.
 
 
Först käkade vi middag på en av mina favoritrestauranger här i Torrevieja. Och sen drog vi en lååång kväll på Tango där det såklart hände alla möjliga grejer.
 
 
Vi träffade 3 äldre, engelska bögar som var as sköna. En av dom blev lite förälskad i Pontus.
 
 
Själv fick jag rosor av var och varannan herre. Haha. Den vita fick jag från Jesus som jag nämnde precis i början av resan
 
 
 
Sen träffade jag en spansk tjej som jag satt och pladdrade med resten av natten. Stackars Pontus fick sitta och prata med hennes halvalkoholiserade farsa medan jag roade mej med henne. Hon var i och för sej lite skum, lite creepy på något sätt. Sen ville hon och hennes pappa att vi skulle följa med dom hem - han hade tydligen sin bil precis utanför. Men där drog vi våran gräns. Vi var visserligen rätt fulla båda två men häll i mej vad som helst, jag går fan inte in i en bil med en förare som är dyngrak.
Istället blev vi inbjudna till någon skum fest dagen därpå. Vi gick inte dit kan jag säga.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0