4 timmar kvar

Klockan är nu 20.30 och Pontus sitter på planet på väg hit. Jag tänkte att detta kunde vara ett bra tillfälle att lätta hur allting känns.
 
Vi blev ju tillsammans när jag hade flyttat hit. Det var väldigt otippat, eftersom vi egentligen bara var väldigt bra kompisar. Nu har vi istället ett distansförhållande där jag bor i Spanien och han bor i Sveige. Det är första gången jag ska träffa honom som min pojkvän istället för kompis och det känns väldigt annorlunda måste jag säga.
 
Jag vet att inget egentligen har förändrats. Vi hade himla kul som kompisar och det kommer vi fortsätta ha, men nu är allt på en annan nivå (såklart) och jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska hantera det än.
 
Sååå.. jag hällde upp ett glas vin,
 
Vad ska man annars göra i denna, minst sagt, speciella situation?
 
Jag menar, det är ju inte varje dag man går och blir tillsammans med sin polare.
 
Nu har vi snart varit tillsammans i en månad och fortfarande inte träffats. Det har varit fine för mej, för då har jag fått tid att tänka..
 
Eller rättare sagt; Jag har fått tid att tänka på att jag ska tänka.
 
Men vad ska jag tänka på?
 
Om 4 timmar, ganska exakt, borde han stå utanför min dörr och jag vette tusan ens hur jag ska hälsa.
 
SOm sagt, det är en minst sagt speciellt situation,
 
Men det är klart att det ska bli kul att se honom igen. Jag trivs ju med människan, det är väl bara att det hela är lite komplicerat. Det är inte helt lätt att vara så många mil ifrån varandra och ändå kunna beskriva vad man känner. Känslor är ju något som kommer i paket med intimitet och allt annat kladd som snurrar runt en när man är i ett förhållande.
Och sen är väl jag inte direkt expert på känslor these days.
 
Ni som läste min blogg för några år sen vet att jag slängde mitt hjärta åt helvete. För många hade fått det, stampat på det, slitit det i stycken och vänt på klacken och gått. Det var lixom inte värt att ge bort det mer. Sen dess har jag glömt allt vad känslor heter och gott på intelligens. Min hjärna styr mina val och tack vare det har jag inte blivit sårad sen jag slängde mitt hjärta.
 
Det är klart att det blir vissa problem nu då. Min pojkvän frågar vad jag känner för honom och jag svarar: Tja, alltså.. en bätte kille än dej skulle jag ju inte kunna få. Du är målmedveten, skulle aldrig vara otrogen och dessutom har jag kul med dej.
Det är enbart konkreta saker varav inget kommer direkt från hjärtat. Hade jag varit en människa som känt hade jag nog svarat: Du får mej att känna mej speciellt, när jag ser dej känner jag mej glad och när jag är med dej känner jag mej komplett.
 
Det finns nog en hel del som snurrar omkring i min skalle just nu och kanske hade det varit skönt att ha ett hjärta som kunde ta över en liten del av allt snurrande.
 
Men hur som haver.
Han är här om 4 timmar och det kommer bli grymt mysigt såklart. Jag har köpt en pizza som han ska få när han kommer och själv kommer jag hålla stadigt i vinflaskan fram till tidigt imorgon bitti när vi deckar i min sköna säng.
 
Nu låter det lite som att jag måste supa ner mej för att klara av det här. Men om ni visste hur kul vi har när en flaska vin finns på bordet, då skulle ni förstå.
 
Våran torsdag blir nykter. Kankse för att bevisa för er att vi kan ha så fruktansvärt kul när vi är nyktra, eller enbart för att jag planerar att det ska drickas på fredag.  Take your pick.
 
 
Det finns inga pussbilder på oss än så ni får nöja er med den här halvfula bilden.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma Härnqvist

Ah shit vad spännande!

2012-10-24 @ 21:04:11
URL: http://perfektion.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0