Avskedsfesten

Hey! Jag kom på att jag aldrig har berättat om min avskedsfest! Ajja bättre sent än aldrig.  Jag hade planerat festen ganska länge men det var många saker som jag käne kunde gå åt helvete. Till att börja med skulle vi vara ute och i slutet av september är det väl direkt jätteskönt att vara utomhus. Dessutom skulle vi ses på kvällen och i slutet av september är det rätt mörkt redan vid 20,00.
Men jag hade bestämt mej för att köra ändå, det fick bära eller brista.
 
Hela dagen var jättestressig. Som tur var hade Mini hjälpt mej med maten jag skulle bjuda på. Hade han inte gjort det fanns det inte en chans att jag skulle hinna med allt. Jag var på systemet, åkte och hämtade grejer jag glömt hos brosan, handlade grejer i mataffären, och handlade andra grejer. Dessutom var jag tvungen att hinna klippa sönder en buske på tomten. Stressen var maxad och sen blir det såklart problem. Plötsligt kommer en av tjejerna på att hon slutar jobba sent och en svarar inte i telefonen och mitt i allt står jag med massa flaskor i händerna och har ingen aning om vad jag ska säga. Jag mådde ärligt talat illa men det var såå värt det!!
 
Till att börja med var faktiskt alla i tid.  Det är något väldigt sällsynt  Sen var maten jättelyckad. Mini hade fixat fyllda kycklingbröst och jag kokade ris till det. Sen till efterrätt blev det en av mina favoriter. Pannacotta, vit choklad och brun choklad med lite björnbär längst upp. Mums! Alla var nöjda och glada och ett tag efter efterrätten drog jag igång 5-kamp á la issa, vilket innebär väldigt mycket alkohol.
 
Vid den tiden öste regnet ner och det var bäckmörkt. Som tur var kunde jag i alla fall ta en liten del inomhus men sen tvingade jag ut alla. Jag var väldigt osäker just då, för jag var säker på att det skulle bli några sura miner men det blev det verkligen inte. Alla hade skitkul och även om det började bli smått kallt och regnet vägrade sluta, blev det hur lyckat som helst!  Efter det var min kväll gjord kan jag säga. Jag som varit säker på att jag aldrig skulle kunna få ut dom och sen ställer dom till med sora leenden och en riktigt skön stämning. Det var heeelt underbart!
 
 
På första bilden ser ni en avksespresent jag fick.  Så himla fin!
Hur som heslt hade vi jävligt kul, och Linnea och Melissa vann hela 5-kampen vilket var en big surprise. Jag var helt säker på att dom skulle komma sist.
 
Efter det hade jag en överraskning till. Vid 22-tiden gick vi iväg för att möta upp några till. Jag hade snackat med Pop och med hans hjälp var tanken att vi skulle få dit alla grabbarna som vi umgås med. Men det var inte det lättaste. Flera skulle kommit men sen hände grejer och det slutade med att det bara var några som kom. Det gjorde inte så mycket. Vi var ute och krökade ett tag och sen åkte jag, Pop och några till på efterfest hos en av hans kompisar.
Sjukt lyckad kväll blev det!!
 
Här är en till avskedspresent som jag fick, fast den var bara från söta Melissa.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0