15 oktober

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni är piggare än vad jag är. Jag är svintrött, men har fortfarande inte lyckats ta en nap och snart är det nog försent för det.
 
Min dag började med att jag hade otroligt svårt att komma upp ur sängen, men jag kom i alla fall i tid till kursen, och sen har jag varit och handlat lite och pratat med pappa i nästan 1½ timme. Jag fick i alla fall en halvtimme i solen innan det började bli skuggigt och svalare. Nu sitter jag inomhus och ska snart sätta igång med middagen.
 
Mina dagar här är verkligen underbara! Det kan verka som att det är ensamt och långtåkigt, men det är det verkligen inte. Speciellt inte nu när jag har min pojkvän. Hade jag inte haft honom hade det kanske blivit ensamt men nu pratar vi ju i typ 4 timmar per dag.  Han är med när jag lagar middag, när jag kollar på film, när jag ska sova och igår var han med när jag skulle bada.  Man får lätt ihop 4 timmar då.
 
Hur som helst kommer jag nog ändå börja aktivera mej mer snart. Kickboxning och jobb står på listan och kirrar jag båda två kommer jag knappt ha tid att äta.  
 
Hoppas ni har haft en bra måndag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0