handelserika natter

tjaa, nu ar jag utelast sa jag tankte passa pa att skriva lite. Sitter pa hotellet och assa shit, konstigare hotell far man ju leta efter. Nu har min kara familj gatt ut for att se pa matchen och jag gick ut innan dom for att kolla runt lite pa saker, nar jag kommer tillbaka har dom saklart gatt och det finns lixom inga manniskor man kan lamna nyckeln till har, det var ren tur att jag ens kom in pa hotellet for man behover en nyckel till det med *suck* nu sitter jag har i alla fall, och tankte som sagt passa pa att uppdatera lite.

Jag har nu varit har i 5 langa dagar och varje dag har varit ganska lugn, precis som det ska vara pa semestern. Det ar annat an vad man kan saga om natterna som har varit minst sagt... spannande.
Forsta natten var man inte van vid att det var sa in i helvete mycket trafik utanfor varat hotell sa da var det nast intill omojligt att somna, men om man jamfor det med andra natters incidenter sa var det absolut ingenting.
Natten darefter gick det inte heller att sova for da rakade Spanien vinna matchen mot Italien sa da akte alla runt och tutade och skrek hela javla natten.
Nasta natt tankte vi att nu far vi nog det lugnt och skont, haha right.
Fram till runt 3 gick det val ratt bra men sen borjade spanjorerna smalla fyrverkerier. Och det ska ni veta att det ar inte alls som svenska smallare.
Herrgegud vi trodde att det var inbordeskrig eller nagot. Ett tag trodde jag seriost att rutorna skulle ga sonder. Riktigta javla smallare assa.

Numera sager vi innan vi gar och lagger oss:
- undrar vad som hander i natt..

Vi vantar och ser
oj nu tar mina pengar slut har

Kramar

Jag har ingen koll på vilket klipp som spelades in vilken kväll så jag slänger upp alla här. Observera grannens hund som skäller oavbrutet samtidigt som vi försöker sova i all kalabalik.
 
              

              

              
 
              

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0