calling from Estonia

Imorse hande nagot konstigt, men nagot som jag vantat pa i flera dagar...


Mammas kille- Eric- ringer henne flera ganger i timmen, det ar tydligen nagot behov han har, att hela tiden veta att hon mar bra och sa. Med oss har pa resan har vi 4 mobiler och ibland ringer han till olika. Oavsett vilken mobil som ringer har jag alltid, anda sen vi kom hit, kollat forhoppningsfullt pa mamma nar hon svarar och varje gang hoppats pa att det ska vara carre. Det har det inte varit.. inte nagon gang och jag blir lika besviken varje gang, vet inte varfor for jag vet ju att han inte skulle ringa men det ar bara det att jag saknar honom sa forjavligt och da vill man sa garna att det ska vara han som ringer, man vill det sa garna att man till och med borjar tro pa att det ar mojligt att han faktiskt skulle kunna ringa...

Igar kvall var det ju som ni vet match mellan Spanien och Ryssland, och fucking spanien vann sa forst tankte vi inte ens ga och lagga oss. Vi satt har i lobbyn och spelade kort ett bra tag men sen gick vi i alla fall in pa hotellrummet och efter nagra timmar forsoker vi i allafall sova. Jag lyckades inte, mamma luckades inte och totte vette fan, ena stunden snackade han i somnen och andra stunden satt han klarvaken och var skit sur for att han inte kunde sova...

Anyway.. efter ett flertal timmar lyckas jag i allafall somna men vacks tidigt tidigt pa morgonen av mamma.
- Du har telefon, sager hon.
Jag stapplar upp ur sangen och svarar utan att riktigt veta vad det ar jag gor.
Det var Carre som ringde, min alskade lilla sak som jag har saknat varje dag sen jag akte. Jag minns inte vad vi sa eller nagonting jag var bara i nagon typ av schocktillstand. Klockan var 8 pa morgonen och han ringer efter 6 dagar av tystnad.
Konstig kansla kan jag saga. Efter att vi hade snackat la ja mej isangen igen, klarvaken.
Forsokte fatta vad som egentligen hade hant men det drojde langt in pa formiddagen innan jag borjade komma tillbaka och fatta allting.

Jaja, om en vecka ar det dags for mej att packa och bege mej hem till Sveariket igen Carre kommer hem fran estland om nagra dagar och snart ska jag kanske in till Fuengirola igen.
Ska bara duscha forst

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0