igår idag imorgon

Nu skriver jag igen.
Men jag kan redan nu förvarna om att jag sen kommer att vara tyst ett tag. Jag jobbar nämnligen hela nästa vecka och sen åker jag till Spanien i 2 härliga veckor.

Tänkte nu i alla fall berätta lite om igår och idag.
Igår slutade jag ju mitt förra inlägg med att jag skulle gå till vällingby ock köpa filmer. Jag och Carre hade tjafsat lite fram och tillbaka om vi skulle träffas eller inte och när jag kom hem med mina nyköpta filmer såg jag att han hade skrivit lite på msn. Jag ringde honom och 3 minuter senare var han på väg till mej. Han kom rätt sent till mej men det gjorde inte så mycket. Vi käkade lite och hade det allmänt mysigt. Lite senare tog vi ett bad i mitt badkar. Vi hade ljus och en badbomb som luktade as gott och musik och allting. Hur mysigt som helst.
När vi hade badat gick vi ut och tog kvällsciggen och lyssnade på kvittret rån fåglarna och sen gick vi och la oss, då var klockan runt 2.

Idag vaknade vi typ runt 11, vi låg kvar i sängen och drog oss ett tag och sen gick vi upp och käkade lite frulle och sen kollade vi på en film. Lite senare började vi dra oss mot Spånga för jag ville köpa morotskaka =P
Tyvärr fanns det inga kvar så vi köpte pannkakor och kladdkaka istället och sen satte vi oss vid ett bord i en park och så satt vi där ett bra tag. Sen fick Carre kramp i benen och då var vi tvugna att röra på oss. Vi gick en stund och sen fick Carre syn på en lekplats med ett piratskepp, då var han självklart tvungen att springa dit och leka lite. Efter en stund kom det en gubbe bakom mej som skrek alla möjliga saker om Carre, som typ att han aldrig skulle
välja en sån pojkvän, han undrade om Carre var min pojkvän eller min 3- åring. Han fortsatte att gå bakom oss och skrika ett bra tag, kul kan man tycka men det ycket verkligen inte Carre.
Plötsligt försvan gubben spårlöst och så var det problemet borta.

Efter det började vi dra oss mot pendeln. Nu har Carre åkt hem och jag är hemma hos mej igen och snart kanske jag ska gå hem till min kära bästis och slagga där och sen är det ju det där helvetesjobbet imorgon.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0