Fullt upp

Om en stund ska jag brumma över till farmor  Det var verkligen för länge sen jag var där. Jag borde hälsa på henne oftare men tiden räcker ju inte till allt. Idag ska jag i alla fall åka dit .

Vad gäller kvällen känner jag att jag dras i småbitar nu. Egentligen skulle jag bli bjuden på en dejt. Middag, vin och sånt hos en kille. Mysigt ju, men det är något som stoppar mej där. Jag vet inte vad men jag kan väl tänka mej att bara tanken på att åka hem till en snubbe som kanske har helt andra avsikter än att lära känna mej (vilket han påstår) skrämmer mej lite. Dessutom är det en bra bit att åka. Igår skickade jag ett sms och ställde in dejten prel. Jag kan fortfarande ändra mej idag.
Samtidigt fyller Olivia år och dom ska typ spela brännboll tror jag. Jag hatar brännboll men det kan väl fortfarande vara kul att vara med, bara för att.
Slutligen fick jag nyss ett sms från en före detta kollega som frågar om jag ska med före detta jobbet och spela biljard ikväll.  Det skulle ju också vara kul.
Usch jag gillar inte det här. Antingen har man inga planer alls och ingen har tid för en, eller så händer allt samtidigt. Varför är det alltid så?

Jag frå se vad jag gör. Känner jag mej själv rätt får jag spader på allt och kollar på film och käkar knäckebröd istället.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0