Crazy night out

Hej

Allt har varit helt skumt dom senaste dygnen och det har tagit mej över en timme att komma fram till vad jag har gjort när och vilken dag.
Nu har jag dessutom kommit fram till att det är söndag. Som ni märker, jag har riktigt taskig koll.

I fredags var jag ute och stökade med Olivia och Linnea. Först var vi på Oj oj oj och när dom stängde åkte Olivia hem och jag och Linnea följde med lite folk till Stureplan. Egentligen skulle vi till Labbet men det blev Spy bar istället. Av någon anledning gick vi inte in och hamnade istället på hotell kung Carl.

Vi körde en snabb visit, fixade till oss och sen flydde vi. När vi kom ut mötte vi upp några och sen gick vi tillbaka till Spy bar. När dom stängde åkte vi på efterfest hos någon i Skärholmen och först när jag såg att klockan var 10.30 på morgonen gick jag och la mej. Några timmar senare väcktes vi och sen åkte vi hem. Jag var hemma runt 18 på lördagen och då var jag rätt jävla sliten så det blev en film och sen somnade jag vid 21.30.

Nu har jag det stora problemet att jag har vaknat och inte kan somna om. Jag vaknade vid typ 00.10 så resultatet blir väl att jag förstör dygnsrytmen ännu mer nu.
Det är alltså söndag nu... men för mej är det lördag för jag hade aldrig någon direkt lördag. Jag gick och la mej på lördag förmiddag och vaknade några timmar senare och sen sov jag på tunnelbanan hela vägen hem och sen var det kväll.
Det är väl därför det har blivit så satans snurrigt nu. Men nu känns det i alla fall som att jag har rett ut allting lite. Även om det fortfarande känns som att det var igår jag var ute.. men det var tydligen i förrgår.


















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0