Helgen som gått

Hej

Här kommer ett litet inlägg från en grymt sliten issa. 2 veckors semester har jag haft nu och det känns som att jag borde ta tjuren vid horen och börja leta jobb. Det har blivit mycket festande, många långa och hårda nätter och knappt någon sömn. Sliten är bara förnamnet.

Igår var jag ute fast jag borde varit hemma. Ett deppigt inlägg var resultatet av en vidrig baksmälla. Vad gör man för att bli av med en sån? Tja man går ut och festar mer. Det gjorde jag och gårkvällen blev väl sådär. Jag lyckades aldrig känna av alkoholen och hela jag var väl rätt avtrubbad. Efter några glas åkte jag hem till Mr A och somnade.

Fredagen var desto livligare. Först var jag, Olivia och Linnea på Ojojoj, medan resten av gänget hände på Hellströms. Vi började med att alla förkrökade lite tillsammans och sen skiljdes vi åt på vägen till stan, då alla ville till olika ställen. Efter några timmar blev det efterfest i Tensta och sen åkte jag och Olivia vidare till en efterfest i Hagsätra. Trötta och slitna åkte vi hem 10 på morgonen och jag landade i min soffa runt 11. 15 väcktes jag av en trevlig huvudvärk. Så kan det gå.

Här är några få bilder som togs under kvällen.



Mitt livs första Piña Colada




















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0