Update

Hej

Jag tänkte berätta om mitt tråkiga liv.

I tisdags blev det en vild partynatt och det slutade med en stukad hand och ett nytt blåmärke på hakan. Jag har ingen aning om hur jag lyckades med det men som vanligt lyckades jag i alla fall.
Jag har på sista tiden kommit fram till att jag sällan lyckas med något.. mer än dåliga saker. Stuka händer och fötter, blåmärken och andra kroppsliga problem är jag expert på.

Idag har jag fixat bankärenden och pass. Om en månad sticker jag i väg till Spanien så det kan ju vara bra att ha ett pass då. Jag hade helt glömt att mitt hade gått ut, kul överraskning att komma till Arlanda och dom ber om pass och så står man där som ett frågetecken.
"Hej jag heter issa och jag har varit i närmare 20 länder , några flera gånger. Jag har rest sen jag var 4 veckor gammal men jag har ingen aning om vad ett pass är."
Funny.

Om ett tag ska jag laga mat och sen mot kvällen ska jag gå på bio.. tror jag. Harry Potter. Det känns som att det är dags.

Det var en liten update om mitt söta liv.

Nu fick jag ett sms. Kan det vara så bra som att någon har kommit på att jag kanske ligger död här i lägenheten och ska kolla läget, eller är det reklam från H&M. Bäst jag går och checkar.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0