Endast iklädd rock och underkläder

Nog om framtidssnack, nu ska jag skriva en lightversion av en typ av inlägg som inte blivit skrivna på väldigt länge.

När jag var ute och promenixade i två timmar hade jag Bella som sällskap i telefonen. Stackarn. Hon fick lyssna på mitt prat i två timmar, och jag är ju inte direkt personen som håller snattran.

När hon väl kom med en syl i vädret så kom en trevlig idé på tal. Jag tyckte att hon kunde stå och baka naken när hennes kille kommer hem en kväll och hon tyckte , hör och häpna, att jag skulle åka hem till en kille endast iklädd rock och underkläder.

Alltså.. ju mer vi snackade om det desto mer intressant blev idén. Fullständig galen men intressant. Haken är väl att man lär bli haffad på vägen till killen, så därbehöver vi nog jobba lite.

Det jag vill med det här inlägget är väl attt slänga ut frågan.

Tjejer: Skulle ni kunna fucka ur fullständigt och åka hem till en hyfsat random snubbe med bara underkläder och en rock?
Killar: Hur skulle ni reagera om en hyfsat random tjej gjorde så?

Jag kanske borde klargöra det här lite. Det ska inte vara en heeelt random men ingen ni har haft sex med i alla fall, då pajar ju halva idén direkt. Ärligt talat skulle jag nog aldrig våga, inte nykter i alla fall.  Möjligtvis att jag skulle kunna åka dit i vanliga kläder och byta om på toaletten sen,  Det är eventuellt tänkbart. Vad tycker ni? Är jag fullständigt jävla dum i huvudet eller är det en kul och galen idé?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Söder

Bobs!!!! Du?????(L)(L)(L)(L)(L)<3<3<3<3<3<3

2011-09-09 @ 09:38:10

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0