DAG 12

DAG 12
12/7-10

Dag 12 var en bakisdag. Kvällen innan hade Spanien vunnit VM och efter det hade det blivit ordentligt med partande. Min rygg väckte mej tidigt på morgonen så jag lunkade ner till stranden ensam. Där spelade jag in en film. Jag snackar ganska tyst, dels för att jag var halvt borta och dels för att det kändes lite skumt att sitta på stranden och snacka högt med sej själv.
I och för sej låg halva Spanien hemma bakfulla så stranden var relativt tom.. men ändå.
Det berättar jag också i filmen, men man hör knappt det. Faktum är att man nästan inte gör någonting av vad jag säger  men jag lägger upp den ändå



Efter några timmar kom Emilia också. Vi låg på stranden några timmar och sen gick vi hem. Dag 12 ville jag varken känna lukten av, smaka eller ens höra ordet alkohol. Jag slängde ihop lite käk och sen sov vi och glodde på film resten av den kvällen. Mer än så orkade vi inte göra.



Jag är ruskigt dålig på att laga mat, däremot har jag förmågan att fixa ihop något riktigt enkelt på bara några minuter och sen få det att smaka hur bra som helst. Jag tror jag behåller den talangen

Nej det är ingen vanligt köttfärssås


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0