DAG 3

DAG 3
3/7-10

Vi har diskuterat nu, dag 5, fram och tillbaka men vi kommer inte pa vad vi gjorde pa dagen. . Slutligen GISSAR vi pa att vi sov storre delen av dagen. Resultatet av den ordentliga fyllan kvallen innan. Nar vi vaknade gick vi till LIDL, handlade Tacos, sen kakade vi, korde fram vinet igen och sen akte vi tillbaka till Tinas.










Jag hade en liten "modeuppvisning" muy bonita höhö









Pa Tinas traffade vi Emelies (den ena bartenderns) tva kompisar, Evelina och Theresia. Forst partade vi lite med dom och sen akte vi vidare till Deluxe, som ar en svensk klubb i Puerto Marina.







När en 4:a tequila kostar 35 spänn är det föööör svårt att motstå! Jag antar att den var ordentligt utblandad för jag drack som en idiot utan att bli full den här kvällen. Men vad fan gör det att den är utblandad när det bara kostar 35 kronor?! Annat hade det varit med Sveriges äckliga priser.



Pa Deluxe traffade vi agaren Erik, som bjod pa shottar och champagne hela kvallen. Battre kunde det ju inte bli  



Kvallen slutade dock bade tidigt och trakigt for mej och Emilia. Jag fick otroligt ont i ryggen plotsligt. Allt borjade med en acklig brain freeze pa Tinas. Den borjade med att kannas i huvudet och sen i hela ansiktet och sen i halsen. Efter det fick jag min ackliga smarta i ryggen. Forst hade jag bara ont, sen fick jag svart att rora mej. Det var javligt taktigt for vi skulle ut med alla som jobbade pa Tinas men men..
Nar vi nastan var hemma slangde nagon javel en vattenballong i huvudet pa mej fran typ 7:e vaningen. Dyngsur med smarta i bade ryggen och huvudet vinglade jag hem med Emilias hjalp.
Usch det var fan inte kul.
Som pricken over i:t sov jag dessutom bara fran 7.30-10.00 den natten pa grund av min javla rygg. Underbart! Helt underbart!

Jag tror att jag har blivit imun mot alkohol.
Efter nagra glas dagens, en screaming orgasm, en smirnoff ice, en after shot, en tequilashot, tva shottar av nagonting och ett glas champagne kande jag inte ett skit.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emelie

Du vet väl att ALLT som bjuds på utomlands är utspätt?

I en shot är det typ 2% alkohol...

2010-07-06 @ 10:49:47

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0