DAG 7


DAG 7
7/7-10

Dag 7 började på stranden. Vi åt lunch på vårat vanliga ställe med kallorimängden i toppen på skalan.





När jag såg den här bilden gissade jag på att Emilia sitter och spanar in en snubbe, men ärligt talat vet jag fortfarande inte vem elller vad det är hon sitter och glor på egentligen.



En restaurang på andra sidan gatan. Vette fan varför jag tog kort på den, men den passar fint här i samlingen.

När vi kom hem från stranden försökte jag knäcka ryggen och föten med hjälp av sängen. Ni kan nog gissa hur det gick...

 



På kvällen  laddade vi inför VM-finalen. Vi gissade att Spanien skulle vara i final så vi hade köpt Spanientröjor som vi slängde på oss. Det visade sej att det var en match mellan Spanien och Tysland, tur det så slapp vi skämma ut oss i våra tröjor.



Vi såg matchen på en irländsk pub. Där käkade jag för första gången hittills något nyttigt.. eller tja.. mindre fett skulle man nog kunna säga istället. Det var trots allt en irländsk pub.



Alltså ehm.. tja det är ju pommes med också. Men titta på grönsakerna istället.











Efter matchen gick vi till Puerto marina för att fira lite. Överallt var det tutande bilar och folk som skrek. Helt otroligt att man kan se så många glada människor på en och samma gång






Den här oemotståndligt sexiga bilden tog vi nog enbart för att.. höhö jag vet inte.. visa något oemotståndligt sexigt??
Klistermärket fick i en kiorre av en tant.   

I puerto marina fanns det ett självklart ställe att gå till. Deluxe of course. Det var jävligt kul när vi kom gående. Vi kollade in på ICE BAR, deras granne, och såg att det var proppfullt. Inne på Deluxe stod Erik och hans bartender helt ensamma. Stackarna. Eriks inkastare var spanjorer så man behöver inte vara speciellt smart för att räkna ut vad dom gjorde istället för att jobba.

Erik blandade i alla fall några drinkar åt oss. Lite för starka som vanligt, men när saker är gratis klagar man väl aldrig! 



Tequila sunrise.. lite för stark.





Eriks improviserade special.. rätt mycket för stark.



Emilia, något påverkad av allt som var lite för starkt



Efter att vi hade suttit där ensamma med Erik och Dave, som bartendern hette, kom det tillslut in 2 danska killar. Först snackade vi inte med dom alls och sen plötsligt hade jag och den ena killen satt igång världens battle. Det var jag och Emilia mot dom, självklart och det hela gick ut på att spela så bra musik som möjligt. Töntarna trodde att dom skulle vinna genom att spela "Här kommer pippi långstrump" Vilka tror ni vann?



Det var ju inte så svårt att gissa. Rosa shots till vinnarna, plus förlorarna, plus bartendern och den stackars ägaren. Jag tror inte riktigt att Erik fattade det där med att den som vinner brukar få priset. Nåja, god var den i alla fall

Efter ytterligare ett tag drog vi vidare till Maracas för att parta ordentligt.



Vi var inte där speciellt länge, för det var fullt av människor som drog i en. Istället gick vi till ett lugnare ställe och skulle vila en stund.

Det var ett riktigt mysigt ställe faktiskt. Men det tappade definitivt sin charm när jag råkade titta lite för länge på en snubbe.




Jag beställde in min första drink, Free passion. Supergod och precis lagom för att inte bli för packad.

När jag satt och drack den som bäst spatserade den där vidriga snubben förbi och jag vette fan varför jag tittae på honom. Det var ett sånt ställe helt enkelt. Man satt där och tittade på människor som gick förbi. Tyvärr tolkade han det där som en inbjudan och kom in och satte sej vid vårat bord och han pratade och pratade och pratade och blev fanemej aldrig klar. Sen ville han att jag skulle sitta i hans knä och grejer. Riktgit sliskig. Han hade fan fru!!

Det enda som var bra med honom var att han bjöd på drinkar  Men det var fan inte värt det.



Först en piña tropic med den ävkliga gubben i bakgrunden.



Sen en Coco loco, med ett nytt försök att slippa ha med snubben i bilden.
Alla drinkarna var jättegoda, men dom hade varit betydligt godare om man hade sluppit ha honom där.

Våran date med honom slutade i alla fall med att jag gick på toaletten och när jag kom tillbaka sa jag att vi var tvugna att gå hem för jag mådde illa och bla bla bla. När vi väl kom ut krockade vi med några spanjorer som direkt ville ta med hoss någonannan stans. Illa kvick flydde vi tillbaka till Erik, som direkt bjöd på shottar.

Efter det skulle vi hänga med Erik och lite folk ut, men ganska tidigt började min rygg göra ont och jag fick svårare och svårare att röra mej. Klockan var ändå morgon så det gjorde inte så mycket att börja röra sej hemåt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0