DAG 11

DAG 11
11/7-10

Dag 11 var det dags för VM-finalen... På riktigt den här gången!!
Vi började dagen på stranden, som vanligt. Vad annars ska man göra på dagarna? Det är för varmt att åka runt så man ligger mest och dör på stranden. Inte mej emot, inte alls!



På kvällen gick vi ut för att se finalen för andra gången. Vi hade våra fina tröjor på oss igen, och precis som gången innan var vi försenade.

På vägen kom jag dessutom på att det måste se ut som att jag spelar in flera videoklipp samtidigt, för er. I det här klippet har jag samma frisyr och samma tröja och samma smink som i förra klippet då vi är på väg till matchen.
Det kanske är dags att jag berättar sanningen.
Självklart spelar jag in klippen dag för dag! Jag kan väl inte stå som en spåkärring dag 11 och säga vad jag kommer göra dag 14.
Men jag är väl medveten om att det ser ut som det

 

Vi gick tillbaka till den irländska puben, som vi var på förra gången. Hungriga som vi var, blev det käk nästan direkt.

Det är en lasagne och vitlöksbröd... oavsett vad det ser ut som


Det var en lång och spännande match men tillslut tog Spanien hem det!
Ni kan nog tänka er vilket liv det var på gatorna i Spanien den kvällen. Vi gick tillbaka till Puerto marina, precis som förra gången. Det tar bara 10 minuter att gå dit från oss så det brukar vara rätt skönt att bara gå dit. Då slipper man stå och vänta på bussar och grejer.



I brist på fantasi beställde vi 2 sex on the beach

 

Resten av den kvällen minns jag bara som helt jävla galen! Precis som dom flesta kvällarna i Spanien.

Först kom det dit en engelsk tjej som jag började snacka med. Vi hade varit ute med henne en kväll tidigare, men onykter som jag var den kvällen var jag inte riktigt på det klara med att det var hon. Jag snackade med henne rätt länge. Jag vette fan vad Emilia gjorde, men den engelska tjejen pratade på i evigheter. Det kändes otrevligt att bara gå därifrån så jag stod kvar och höll god min. Plötsligt kom Emilia och frågade om jag ville följa med på någon båt.
Det var någon tant där som var från Holland (kunde inte låta bli att reta henne lite för förlusten). Hon förklarade att hon hade en kompis som hade en båt och hon undrade om vi ville följa med.
Vi var på.
Jag, Emilia, den engelska tjejen, och Dave- eriks bartender, följde med tanten mot hamnen. Väl där sa hon att Dave inte fick följa med, att det bara var för tjejer. Då började jag ana att något dåligt kunde hända.
Sen hade tanten inte riktigt koll på vilken båt det var. Hon chansade mest, och när det såg tomt ut gick vi till nästa. Tillslut frågade Emilia hur länge tanten hade känt killen vi skulle åka med. Det visade sej att hon hade träffat honom första gången kvällen innan. Jävla galning!
Hon hittade i alla fall inte båten.
Det var inte så konstigt. Hon hade sagt till killen att hon skulle komma tillbaka om 5 minuter, när han frågade om hon ville åka med på en tur.. tja hon sa det och kom tillbaka 2 timmar senare med oss. Inte konstigt att han var borta.

Vi gick tillbaka till Deluxe och sen gick vi till en annan bar. Väl där träffade vi en minst sagt full Jake. (En kille vi träffat några gånger tidigare). Vi hade rätt kul på det stället. Det kom två till engelska killar och satte sej med oss. Vi snackade, sen dansade vi ett tag och sen fick jag syn på den engelska tjejen med några kompisar utanför stället. Jag gick ut och snackade lite med dom, sen snackade jag med någon annan engelsk kille och sen kom plötsligt Jake och slängde upp mej i luften.

Sen kom norrmännen. Jag hörde några killar snacka norska. Det hela slutade med att vi gick ett gäng till stranden och nattbadade, efter det följde jag och Emilia med norrmännen hem och hade pool party.





Jag ville hem nästan direkt, men sa inget. Norrmännen verkade vänta sej att vi skulle stanna där. Vi fick skylla både på att vi skulle mata katten och att Emilia skulle ta sin medicin för damp innan vi tillslut kom därifrån.

Sen återstod bara den stora frågan- Hur i helvete kommer vi hem?

Vi var helt lost.

Som tur var stannade två spanjorer i en bil, dom plockade upp oss och körde tillbaka oss till Puerto maraina. Tur var väl det!
Vi var hemma på morgonkvisten, precis som vanligt.

Galen kväll... minst sagt. Jag utelämnade vissa saker, eftersom det blir väldigt långt och läsa då. Knappast intressant för er. Men tro mej när jag säger det, galen kväll


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0