Ett brev till min förlorade ängel

Jag läste precis igenom mitt förra inlägg.. Det är deppigt men det är så jag känner.

Jag har en vän, hon är hur söt som helst en ängel på jorden. Hon har ett hjärta av guld och totalt omöjlig att ogilla. Läser hon det inlägget tror jag att hon kommer känna en liten kniv i magen.

Om du vet vem jag syftar på, om du läser inlägget. Då vill jag att du ska veta att jag skrattade men det var med tårarna i halsen. Jag är glad för din skull, jag säger det med handen på hjärtat men när du inte ser gråter jag för jag vet exakt vad det innebär för mej.

Han får en ängel och jag förlorar en. Det är så det är.

Känner du att det inlägget svider kan jag bara säga att den kniven gick rakt genom min kropp, men jag skrattade bort den tills du vände dej om. När du vände dej om slet jag ut kniven och kände den extrema smärtan. Jag visade inte hur ont det gjorde och det kommer jag aldrig att göra.

Jag vill att du ska veta att jag är glad för din skull, att jag önskar dej all lycka och att jag finns där du lämnade mej sist..


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0