Svar till Nathalie



Hej Nathalie.
Först måste jag börja med att säga att jag tycker att det är riktigt skönt med någon som äntligen läser lite innan dom frågar. Det händer inte ofta, tyvärr.
Superkul att du gillar bloggen också
Nu till svaret på din fråga.

Det går jättebra att adda mej på min blogg-msn. Den har jag just för att läsare ska kunna kontakta mej på ett lätt sätt. Många behöver någon att prata med, någon utomstående, och det finns dom som använder min msn för det efter det dom har läst i min blogg. Det går jättebra att göra det, eftersom jag verkligen vill hjälpa människor. Vissa har rikigt jobbiga problem och det är för mej en ära att få chansen att göra mitt bästa för att hjälpa till.

Andra addar mej bara för att prata om blommor och bin. Sen har vi ju den något tråkigare biten, då många killar addar mej i hopp om att jag ska spendera en kväll med dom efter att dom har charmat mej.

Kort sagt, får du självklart adda mej  Är jag inte online går det alltid bra att hiva iväg ett mail om du vill. Här är adressen:





P.S Det var verkligen inget olämpligt i det du skrev och hos stuumpan behöver du aldrig ha några bad feelings.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0