Svar på två kommentarer

Nu jag precis kommit hem från jobbet. Jag hatar måndagar. Förut älskade jag dom. Det var skönt att börja 13.00 och sluta 16.30. Numera börjar jag 11.00, slutar skolan 16.30, börjar jobba 17.00 och slutar 21.00 eller 22.00. Därefter är det hem och plugga som gäller. Kul liv man lever!

Nu har jag, som sagt, precis kommit hem. Strax ska jag skriva klart en uppsats som ska lämnas in ikväll. Suck! Sen blir det lite inlägg, som jag lovade
Först ska jag svara på två kommentarer, det har jag i alla fall tid med  




Svar till:  ETT FAN AV DIN UNDERBARA BLOGG
Mister Duracell går inte i skolan längre. Jag är inget fan av yngre / jämnåriga killar. Det är illa som det är med honom redan
P.s Gillar ditt namnval skarpt


Svar till: Sessan
Det kan jag göra, när det kommer upp något kul. Det finns ett antal inlägg om mina egna sexupplevelser utspritt i bloggen, framför allt under sexkategorin. Jag gillar egentligen inte att skriva om mina egna upplevelser, då för många människor som vet vem jag är läser den här bloggen och då jag inte vill att ni ska döma mej utefter det jag skriver. Mycket är humor och ska tas med en nypa salt. Vad gäller sex är det lättare för vissa än för andra att döma ut på ett negativt sätt. Den här bloggen är till för alla och jag måste därför försöka hålla mej så objektiv som möjligt, även om det verkligen inte är min grej.
Här kan du hitta sexnoveller av alla möjliga slag.

Sex & Kärlek

Flickan



Nej hörni, plikterna kallar.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0