En kuk med kostym

Jag har haft många halvskumma sexupplevelser. Den ena konstigare än den andra. Till exempel så har vi mister Duracell. Han gör ingenting långsamt i sängen - fullständigt galen... och fullständigt avtändande.
En kille som inte kan lägga band på sej.. Hur kan man vara så fruktansvärt kåt att man inte riktigt klarar av att ta det lugnt och göra det ordentligt utan istället, bokstavligt talat, ligger på hålet... eller snarare så långt in som möjligt. Ärligt talat, när en kuk känns som en sämre version av en vibrator är det nog dags att han övar på sina skills lite. Mister Duracell har en lång väg att vandra.

I fredags stötte jag på ytterligare en kul... kul men mest obehaglig, sexupplevelse. Jag träffade en kille i kostym.. sooo NOT my style! Ni vet hur jag är. Jag vill ha bad guys med tatueringar och lagom mycket muskler, inte en fjolla i kostym, slips och det trendiga pressvecket på byxorna- tack... meeeeen nej tack.
Jag föredrar slitna jeans, vitt linne, tatueringar, mörkt hår / knappt något hår alls (=10mm typ) och så vidare. Den här killen var ingenting av det.

Han förväntade sej att få ner mej och när det kommer till sex brukar jag inte vara den mest kräsna man kan hitta. Det är ju kuken jag ska bekanta mej med inte honom, eller hur?
Det är EN AV anledningarna till att jag i många fall kör doggy. Inte bara för att det solklart är den bästa ställningen, utan för att man också slipper se snubben om det är en risig kratta man har tagit mede sej hem.

Nåväl, killen var inte min stil, inte speciellt snygg men jävlar vilken upplevelse det var att ha honom i sängen. Det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, tror jag!  (exklusive dom mer tragiska upplevelserna)

Först tog jag av mej kläderna, la mej i sängen i underkläder och försökte sova. Nej jag är aldrig personen som tar initiativ till sex, det bara är inte så.. jag behöver sällan göra det heller. Dessutom var jag lång ifrån intresserad av den här snubben. Han satte sej på sängkanten och babblade om något. Min manliga sida slängdes ut från min kropp direkt- hummade lite ibland men lyssnade verkligen inte ett smack på vad han sa.
Jag försökte bara sova.
Plötsligt fick han värsta spelet. Fört la han sej med hela sin kostum bredvid mej. Och när han fick noll reaktion började han plötsligt slå mej med massa kuddar och sen slängde han i väg både dom och täcket. Kvar låg jag och frös i underkläder. Förgäves försökte jag plocka upp en kudde, som han direkt slänge iväg igen. Jag vet inte vad det var för kontakt han försökte få med mej genom att göra sådär men tillslut blev jag seriöst förbannad på honom.
I ett försök att få ner mej sa han:
- Jag kan sova i ett annat rum om du vill.
Förmodligen hoppades han på att jag skulle säga, nej gör inte det, men istället sa jag:
- Gör det! Gärna!

Min diss gjorde självklart att han gick därifrån och jag kunde lägga mej och försöka sova igen. Jag tänkte en liten stund på hans skumma beteende. Han hade släng iväg alla kuddar pchj sen lagt sej bredvid mej och börjat pussa mej på axeln, försökt vända mej mot honom och sen hade han blvit helt knäpp när jag inte hade gjort det. Jag låg bara där, med ryggen emot honom och struntade i att han häll på. Jag flinade lite för mej själv när jag märkte att han försökte närma sej mej, mycket pinsamt.
Han började med att pussa mej på axeln, lägga armen om mej och så vidare. Riktig nolla.

Jag såg min chans att somna nu medan han var borta. Jag misstänkte att han skulle komma tillbaka och det gjorde han, lite för tidigt tyvärr.
Ganska snart var han tillbaka och la sej över mej. Jag låtsades sova. Jag hade ingen som helst lust att snacka mer med den där tönten. Redan vid den här tiden visste jag att jag aldrig skulle vilja se honom igen. Som en galning försökte han väcka mej men jag sov som en klubbad säl.

Efter ett tag lyckades jag faktiskt somna, men jag sov inte länge förrän jag vaknade till av att han hade handen inanför mina trosor och gjorde ett tappert försök att pulla mej. Antingen hittade han inte hålet, eller så hade han inga fingrar på handen eller så har den snubben helt enkelt ingen som helst aning om hur man pullar en tjej.
Det var det obehagligaste någon någonsin gjort med fingrarna mellan mina ben (exklusive dom mer tragiska upplevelserna).

Han fortsatte att "pulla" mej och jag låg där helt vaken, låtsades sova, och var inte helt medveten om vad som pågick. Bara någon minut tidigare hade jag sovit djupt och nu hade jag precis vaknat till för att uppytäcka att en fjant i kostym hade sin hand i mina trosor samtidigt som han torrjuckade mot mitt ben i 180. Stackars människa! Ha borde gå en kurs.

Steg 1: Hur man pullar en kvinna.
Börja med att smeka lätt utanför
För sen IN ett finger och gå gärna vidare med flera.

Jag tror att han fuckade upp allt innan han ens hann komma till steg 1, och tanken på att trycka in ett finger verkade inte finns. Han föredrog väl att trycka lite på måfå utanför hålet i stället. Riktig galning, och fan vad obehagligt det var.

Han höll på i över en timme och mellan varven försökte han väcka mej. Jag vägrade vakna utan koncentrerade mej på att försöka komma bort från honom och somna om. Jag vred mej flera gånger bort från honom men han lyckades sära på mina ben på ett eller annat sätt ändå. Tillslut somnade jag igen. Jag var så fruktansvärt trött vid den tiden.
Jag hade jobbat hela dagen, druckit för mycket vin och dessutom var klockan nästan 7 på morgonen. Jag skulle upp klockan 8 för att jobba så lite sömn uppskattades.

När klockan ringde nästa morgon satte jag mej upp, klädde på mej och gick utan att titta på fjanten i kostym.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

varför låtsades du sova? :(

2011-01-23 @ 16:40:13
Postat av: sara

Jag undrar oxå varför du låtsades sova!

2011-03-26 @ 22:34:28
URL: http://kostym.eu/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0