hate my life

Hej
Idag hade jag tänkt skriva ett antal inlägg, bland annat en del av del av novellen. Men störrde delen av kvällen har gått åt till att fixa med kläder och att snacka i telefon.
Det har verkligen varit en hemsk helg.

Jag har sovit as lite och jag och Carre har i princip bara bråkat och snackat om att göra slut.
jag hoppas att vi fortsätter för jag älskar honom verkligen och enligt honom älskar han mej också. Så varför vill han då göra slut kan man undra.
det beror tydligen på att jag mår så ldåligt nuför tiden. Jag är sur hela tiden för att jag har problem med typ allting. Mitt förflutna, mitt självförtroende, min dramtid, mina "kompisar" och skolan.
Allt är bara kaos just nu och jag har två sätt att reagera på. Det ena är att jag sätter mej ner och gråter oavbrutet i flera timmar, det händer oftast på kvällar och nätter men numera också på dagtid. Det andra är att jag blir riktigt jävla förbannad på säkert ingenting. Det händer i princip bara på dagtid. Tyvärr har det blivit massor av allting på sista tiden och Carre orkar väl inte med det mer. Jag förstår honom, men är det verkligen ett skäl att ge upp?

Efter 6 månader av mycket skratt kan man väl inte bara ge upp för att det på sista tiden har blivit mycket bråk.
Jag fattar att han tycker att det är jobbigt, men hade det varit jag hade jag försökt hjälpa honom istället. Tagit reda på vad som gör att han mår så dåligt och sen hjälpt till allt vad jag kan för att förändra det.
Men tja, Carre hjälper mej väl till viss del men det stora jobbet låter han BUP ta..
Jusste fan, jag har ju den skiten också. Min tid räcker inte till mej själv och nu måste jag till BUP för att några idioter i högstadiet inte kunde låta mej vara ifred!

Tack som fan

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

åh :( alltså, jag blir jätte ledsen när jag läser det här. Du är en jättefin människa och du förjänar verkligen inte att må så här. Jag finns här i fall du vill prata, jag hoppas du vet det :)<3

2008-10-05 @ 20:16:33
URL: http://slemmaaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0