issas kväll

Det kommer bli en skön kväll för mej ikväll. Jag ska bara vara hemma och ta det jävligt lugnt. Kanske läsa lite, om jag orkar. Köra på lite hårinpackning och ansiktsmask kanske, och för att inte glömma min underbara fotfil, haha.
Jag sov nästan inget inatt, så för andra gången käkade jag tacos mitt i natten. Förra gången måste ha varit förr fredagen om jag inte minns helt fel.
Om jag ligger och kollar på klockan och det börjar pasera 1, då är det dags för tacos. Så blev det inatt. Jag hade gått och lagt mej vid typ 12 och vid 1 gav jag upp och började fixa tacos, sen kollade jag på en film och efter det försökte jag somna igen. Då var klockan 3, så då gick det ganska bra.
Sen vaknade jag runt 10 och var fortfarande trött. Jag kollade klart på filmen som jag kollat på mitt i natten, men inte orkat se klart. Och sen började jag göra mej i ordning.
Fatta, lovet är snart slut och jag är tröttare nu än vad jag var innan. Jag skulle behöva en vecka till för att bara sova och få tillbaka lite ny energi till skolan.

Men men, det får jag göra ikväll. Jag har lite plugg med mej hem som jag absolut måste fixa, så det kanske blir av i kväll.. hahahah, I wish

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0