6 månader med älsklingen

Hej, så var det söndag igen.
Kan knappast klaga, jag har haft en underbar helg.



I fredags hade jag ju studiedag, den firade jag med lite shopping. Bilder kommer nog senare idag. ; )
Igår, lördag, firade jag och älsklingen 6 månader.
Japp, vi är fortfarande tillsammans. Med en rätt jobbig historia kring det.
Efter att, i nästan två veckors tid, ha försökt få tillbaka honom lyckades jag faktiskt. Men jag ljuger om jag säger att det inte var jobbigt.
Jag har gråtit, hamnat efter i skolan, varken sovit ätit eller druckit och allt har bara varit en jävla plåga.
Men idag kan jag i alla fall klappa mej på axeln för att jag inte gav upp hoppet för igår firade vi 6 månader och det blev verkligen perfekt.

Here is abut the day:

Vi vaknade ganska bra tid på lördagen. Carre hade sovit hos mej. Egentligen skulle han ha krökat med någon kompis kvällen innan, men kompisen hörde inte av sej, så så blev det med det. Carre stannade hemma hos mej istället. Vi kollade på film och hade det allmänt mysigt bara.
Senare på kvällen tog vi en promenad från pappa till mamma, för att lämna all mat vi skulle ha nästa dag.
Det första vi möttes av när vi kom fram var 4 fulla och glada 20-åringar. Det var tydligen inte bara jag som hade utnyttjat att huset vart tomt över helgen.
Kvällen fortsatte ganska lugnt, vi gjorde inte så mycket.
På lördagmorgonen vaknade vi, som sagt, ganska bra tid. Carre gjorde frukost på sängen och sen åkte han hem till sej för att fixa lite grejer och jag åkte till SEB i Rissne för att gymma.
Efter det träffades vi hemma hos mej igen. Hemma var 3 av 4 20-åringar kvar, så jag började slänga ut dom, en efter en. Det gick inte speciellt bra men tillslut åkte dom i alla fall därifrån.
När dom hade åkt började jag och älsklingen laga tacos. Vi satt ett tag och åt och efter det fick jag en present av honom. Han hade redan kommit med en bukett med jättefina rosa rosor, men det räckte tydligen inte. Han hade köpt en parfym också =).
Ngn timme senare var det dags för min överraskning, tänker dock inte avslöja så jätte mycket kring det. Skulle gärna vilja tipsa er tjejer om det, men vet inte riktigt vad ni skulle tänka om mej om jag blottade för mycket i bloggen.
Kan i alla fall tipsa om att knyta fast eran kille i sängen. Många killar gillar det, men inte alla, min gjorde det 0ch det var en chansning. Mitt tips är att lite diskret fråga ganska långt innan. Jag körde med ögonbindel också, det gör det hela mindre nervöst för en själv. Killens blick när han ligger där och tittar är lätt avskräckande, så ögonbindeln var verkligen en räddning för mej. Det beror ju förstås på vad man tänker göra, och i mitt fall vilka kläder man har på sej. Har man på sej något man inte är van vid att ha på sej och dessutom inte känner sej helt bekväm eller oerhört nervös inför killens reaktion på det hela, är ögonbindel verkligen ett hett tips.
Efter det gjorde vi inte så mycket. Vi hade en del idéer på vad vi skulle göra men det blev inte av, så tillslut gick vi och hyrde två filmer, run fatboy run och what happens in Vegas, båda filmerna var faktiskt jävligt bra.
Idag är det söndag, och vi har inte gjort så mycket. Kollade på filmen som vi inte hann se igår och käkade tacos till lunch. Det var väl allt.

















Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0