han träffade en annan

Hej. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat.
Jag var hemma från skolan onsdag och torsdag, på fredagen tog jag sovmorgon och efter att varit på en lektion gick jag hem.
Det var länge sen jag mådde så här dåligt.
Vill ni veta vart jar är just nu..?
Hemma hos Carre.

Jag vet inte ens själv vad jag gör här. Jag vet bara att allt känns jävligt konstigt och att jag inte vet vad jag ska göra.
Hela den här veckan har bara varit ett jävla jiddrande om vi är tillsammans eller inte, och varför han vill göra slut, fram och tillbaka.
Mitt förra inlägg gör att Carre ser jätte oskyldigt ut och att han tvingas välja framtiden för flickvän. Läget har ändrats något och numera är det så att han i princip har träffat en annan, och att han i princip har tröttnat på att inte vara helt fri.

Så då kan man ju undra, vad fan gör jag hemma hos honom?

Dom senaste dagarna den här veckan har vi umgåtts ganska flitigt. På onsdagen kom han hem till mej, på tosdagen åkte jag till hans skola och sen var vi med varandra hela dagen. På fredagen fick han äntligen sin födelsedagspresent (något sent) och idag är det lördag.
Igår, efter att vi hade varit med varandra åkte jag iväg på en fest. Efter det ville Carre att jag skulle komma hem till honom. Jag har ingen aning om varför, får väl fråga sen, för nu är han inte hemma.

Jaja vi får se hur det går med allt det här. Om precis en vecka firar vi 6 månader. Jag har en rätt speciell present till honom så jag hoppas att vi är tillsammans då.
Jag vet vad ni tänker.
Fan vad hon inte har någon självrespekt!
Jag vet, jag har hört det några gånger nu. Men om man älskar någon, och har insett att man vill verkligen inte att det ska ta slut efter 5 månader, utan man vet att man skulle kunna hålla ihop i 3 år, och om man verkligen vill det, då kämpar man lite.
Dock har jag väl till viss del insett att loppet är kört. Om han dessutom har träffat någon annan är jag rätt stekt. Men jag tänker ha kul så länge jag kan med honom. Tar det slut så gör det det, jävligt synd men inget jag kan göra mer åt än vad jag redan har gjort.

Nu ska jag gå och duscha.
Ha en bra lördag

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0