Del 6. Våldtäkten



När jag ser tillbaka på min tid på högstadiet förstår jag inte hur jag stod ut. Allt hände under dom 3 åren. Mitt minsta problem var att jag var utfryst av alla tjejer i min klass. I slutet av 7:an började det dessutom vända. Men i 8:an gick allt ner igen. Det var det absolut värsta året. Jag hade börjat få kompisar och jag tror att det var det som förändrade allt.
Plötsligt, från ingenstans, började vissa skrika fjortis efter mej i korridoren. Det var inte precis så att jag brydde mej.
Okej jag hade kompisar i skolan, men hemma grät jag bara. Jag satt hemma varje helg medan alla var ute och krökade och gjorde andra kul saker. Det var aldrig någon som frågade mej om jag vill hänga med och kröka, så jag satt hemma och kollade på film och var för mej själv.
Jag såg verkligen hur mina föräldrar led för att dom såg hur jag mådde. Dom viste hur mycket jag gillade att vara med och hur mycket jag gillade att folk frågade mej. Dom hatade verkligen att se mej sitta hemma varje helg, försökte underhålla mej men det är ju aldrig samma sak att umgås med föräldrar som det är att umgås med jämnåriga.
Jag sov jättedåligt, nästan ingenting, oftast bara varannan natt. Jag grät mycket och jag mådde verkligen skit.

Plötsligt en dag när jag och min kompis var i Vällingby träffade jag Hanna, en gammal kompis. Vi stod och snackade ett tag och sen fick hon mitt nummer.
Redan på helgen den veckan ringde hon mej när jag, i vanlig ordning på lördagar, gymmade.
Hon frågade om jag ville kröka och klart som fan var jag på.
Vi blev plötsligt festkompisar och började festa ganska mycket. Det kändes som att jag plötsligt var med på banan och att jag efter allt jobbigt, kanske skulle lyckas ändå.
Sen kom datumet som förstörde mej totalt.
15 september 2007.
Jag och Hanna skulle på fest i Farsta. Vilka var dom vi skulle till? Det visste vi inte, vi visste deras namn och att vi skulle till Farsta, men det var allt.

Vi kom dit och mötte 3 killar. Dom hade sagt att det skulle vara fler men det var det inte. Dom hade tydligen bangat för att göra något annat. Jo, det sas så ja. Vi gick hem till en av killarna och till en början verkade allt ganska normalt. Klockan var 21:15 när jag tog av mej jackan i lägenheten.
Jag och Hanna fick varsin grogg och en av killarna tände en cigg. Till en början var allt helt normalt, vi snackade och satt bara där. Efter ett tag kom pappan, som bodde där, hem. Vi gick ner i källaren och en av killarna la fram madrasser som vi satte oss på. Sen forstsatte vi att dricka. Jag minns att det var ganska mörkt och när man skulle ut och kissa gick man ut från det lilla stenrummet, som vi satt i, sen gick man igenom en trång gång, upp för en liten trappa, höger och upp för en trappa till. Sen var det ett rätt stort tomt utrymme. Det var kallt, golvet och väggarna var av sten och det var helt mörkt. Rakt fram var den stora dörren, sen väntade den mörja himlen.

För varje timme som gick blev killarna äckligare och äckligare. Jag, som sov dåligt och var ganska liten, blev packad före Hanna. Jag låg och strulade med en av dom. Han knäppte upp mina jeans och tryckte ner en hand. Han var 19 år och ganska lång, han hade stora händer, och jag kan lova att det kändes. Han tryckte in ett finger. In, ut, in, ut... ... .. ...
Hanna satt och snackade med dom andra två killarna. Jag tror att dom körde sanning eller konsekvens. Hanna hamnade i samma situation med en av dom andra två killarna. Det pågick i flera timmar, jag har ingen aning om hur länge, bara att det enda sättet att komma därifrån var genom att säga att man var tvungen att kissa. Allt fortsatte om och om igen. Killarna turades om. Jag var helt borta. Plötsligt vaknade jag till och låg då mellan två av killarna och kände att större delen av deras händer var inuti mej.
Det började bli ganska ömt, hur länge hade dom hållt på?
Tiden gick. En av killarna låg över mej och juckade mot mej. Om och om igen. Jag var kladdig i störrde delen av ansiktet, jag började känna mej äcklad. Drickan var slut. Hanna hade tagit ut mej en gång och sagt att vi borde åka hem.
Men jag var alldeles för packad för att snacka med. Det enda jag vet är att mitt huvud var helt klart. Jag hade full kontroll, trots att mina ben vägrade gå rakt och jag behövde hjälp för att gå ordentligt. Jag pratade konstigt och allting var dubbelt, men min hjärna tolkade varje signal och jag minns varenda sak som hände den kvällen.
Killen som låg på mej la sej på rygg och drog ner min hand mot sin kuk. Jag gjorde inget motstånd, varför? Rödsla förmodligen. Ville jag? Det har jag ingen aning om.
Han tog ut den och sa gång på gång:
- Runka av mej, runka av mej, runka av mej.
Jag började, men min självrespekt tillät inte mer. Jag sa att jag var tvungen att kissa. Ytterligare en gång. Var var Hanna?
Hon låg kvar där hon låg. Jag hade inte hört ett ljud från henne sen hon satte sej upp och insåg att jag hade deckat. Jag vaknade till först när jag hörde henne skälla ut två av killarna.
Jag vaknade, mina byxor var vid knäna. Jag tänkte efter, i huvudet fanns små minnen av att jag hört ljudet av en kamera och sen hört killarna prata om mej. Det var uppenbart att dom tänkt utnyttja oss nu.
Jag var alltför trött för att orka göra något åt saken.

Jag tror att han drog ner sin stenhårda kuk  i byxorna igen. Jag tittade inte, det var ändå för mörkt, jag såg absolut ingening. Jag ljög inte för honom när jag sa att jag var tvungen att kissa, men jag medger att det till viss del var en undanflykt. 19- åringen, som nog var med Hanna, regareade av någon anledning på att jag gick upp. Han följde efter. Jag sa åt honom att stanna och att jag klarade mej själv.
- Nej, du behöver hjälp
- Nej jag kan själv
- Du kan knappt gå upp för trapporna
- Jo, det kan jag visst. Stanna här jag vill inte

Han lyssnade inte, följde bara efter.
Jag la mej ner på marken och kollade på stjärnorna. Allt var fortfarande lite snurrigt men jag hade verkligen börjat nyktra till.
När jag kom in genom dörren var han där. Vi var i det större utrymmet. Han tryckte upp mej mot en av de iskalla stenväggarna med min rygg mot sej. Han drog ner mina byxor och tvingade mej att luta mej framåt.
Jag höll emot så gott det gick. Jag lyckades, han fick inte in den, men han gav inte upp. Han vände mej mot sej.
- Sug av mej
- Jag vill inte, viskade jag.
- Jo, snälla, sug av mej
Jag fortsatte att viska
- Jag vill inte
- Jo, kom igen snälla
- Nej
- Jo sug av mej.
Han började trycka ner mitt huvud.
Sen tryckte han upp mej mot väggen igen...

Jag och Hanna kom därifrån 06:45. Jag hade ont överallt. Mitt smink hade runnit, jag var äcklad och vid det tillfället ville jag aldrig mer se en kuk i hela mitt liv. Jag var äcklad av killar och jag fattade inte hur det kunde göra så.
Jag åkte hem. Jag duschade i en timme. Efter det kollade jag mej i spegeln, luktade på min hand och min hjärna inbillade mej att jag fortfarande kunde känna lukten av den första killens kuk. Jag duschade igen. Tvättade händerna. Luktade igen. Det satt kvar. Jag grät. Satte mej ner och spolade varmt vatten över hela kroppen. Jag kände mej så jävla smutsig och så jävla äcklig, minst sagt utnyttjad. Det dröjde ganska lång tid innan jag lät en kille trycka in något i mej igen...

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Kia

gud vad hemskt och läskigt att vara med om något sådant. usch vad hemskt, stackars dig och din kompis. Förstår inte heller hur killarna kunde göra något sådant.

2009-05-10 @ 22:14:01
URL: http://kia.blogg.se/
Postat av: hej

polisanmälde du dem? det hoppas jag iallfall..

om du berättade det för dina föräldrar, hur gjorde du det?



din historia är fruktansvärd.. stackars dig



;(

2009-05-25 @ 13:32:19
Postat av: keman

intressant blogg........tragisk händelse dock..

2009-10-23 @ 20:53:20
Postat av: Sara

Va hemskt =/ hoppas dom får va dom förtjänar, tänkte på när du ducha av dig, lyckades nån av killarna få in sin kuk i din munn när du va redlös? helt stört hur de kan göra så

2010-05-07 @ 23:30:30
Postat av: josse

var det på riktigt?? ;(

2011-09-16 @ 15:13:32
URL: http://josiiewikstrom.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0