Sallad för 2.90

Nu tänkte jag äntligen lägga upp shoppingen från ZARA  Men först måste jag bara berätta något helt magiskt. Okej inte magiskt men väldigt bra i alla fall.
Det är nämligen så att vårat gym ligger precis i närheten av Habaneras och dagen då jag bestämde mej för att leta efter ett nytt träningslinne hade vi precis gymmat innan. Vi cyklade först till en träningsaffär och efter det till Habaneras, där jag gick in i nästa träningsaffär och efter det gick jag in på Puma.
Sen började Pontus tjata om att han var hungrig och ingen av oss hade ätit något efter gymmet så det var väl egentligen dags. Efter att vi hade fått i oss något att äta gick jag vidare till ZARA där jag fyndade massor och så fick jag äntligen användning för mitt presentkort i Habaneras.
Men nu till det fantastiska.
Vi fick varsin caesarsallad för endast 2.90 euro! Det säger kanske inte så mycket men stället vi käkade på ligger alltså mitt i Habaneras så det är perfekt om man vill ta en lite vätskepaus mitt i shoppandet, eller som i vårat fall äta något. Dom har ingen som helst konkurrens och läget är ju så sjukt bra att vem som helst hade betalat trippelt för lite mat.
Hade det varit Stockholm hade dessa sallader kostat åtminstone 90 spänn tack vare läget och att det inte finns någon konkurrens. Men här kostar dom alltså, hör och häpna, inte ens 30 spänn!
Man blir mätt, dom är sjukt goda och dessutom går det alldeles utmärkt att shoppat efteråt utan att känna dej uppsvälld.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0