6 maj

Jag har badat i rött vatten. Det var jätteäckligt.
Man är ju van vid att vattnet är blått och fint, så föreställ er att gå ner i väldigt varmt, rött vatten där man inte ser bottnen över huvud taget. Det var ingen mysig känsla faktiskt.
 
Vattnet tillhör en sjö som här kallas "saltsjön". Den är så otroligt salt att folk går dit för att bara ligga och flyta, eller för att rena huden från sår. Själv tyckte jag att det lät väldigt intressant så jag gick dit för att testa och visst flyter man.
Det var väldigt grunt i sjön och vanligtvis när det är grunt sjunker man ju som en sten, men inte där inte.
Vid sjön finns det också massa lera som människor smörjer in sej med och låter torka innan dom går ner i sjön. Jag antar att det funkar som någon typ av peeling eller något. Väldigt fyndigt i alla fall.
På vägen hem märkte vi att vi hade tagit med oss väldigt mycket salt hem. När huden torkade blev det massa glittrande små korn kvar. Vi såg ut ungefär som Edward Cullen båda två.  Lite senare såg jag att mina svart shorts som jag hade dragit på mej var alldeles vita och stenhårda.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0