Zenia Boulevard

Jag nämnde ju lite snabbt härom dagen att vi hade åkt till Europas största köpcentrum och hur mäktigt det var. Nu tänkte jag utveckla det lite.  Gott folk, om ni någon gång åker till den här delen av Spanien måste ni definitivt besöka det köpcentrumet. Det är verkligen jättestort och jättemysigt. Något jag verkligen uppskattar med Spaniens köpcentrum (dom jag varit i i alla fall) är att dom bygger dom med halvtak. Alltså det är inte så himla instängt som det är i Sveriges inomhuscentrum. Med tanke på hur mycket det regnar i Sverige så är det ju inte konstigt att man måste ha hela tak. Men här regnar det ju inte alls lika mycket så det är perfekt att kunna få lite färg samtidigt som man shoppar.
Det är såklart tak över affärerna men när man går emellan dom så skiner solen in. Man blir så mycket lyckligare av det på något konstigt sätt.
 
Vi åkte i alla fall dit med en buss och det var verkligen ett äventyr. Bussarna här är ju inte som dom jag är van vid i Stockholm. I Stockholm är ju hela lokaltrafiken så utvecklad och enkel. Informationen är bra och vem som helst kan förstå den. Tja riktigt så är det inte här. Det finns till exempel inga direkt synliga siffror på bussarna och det står fler än en destination fram på bussen och det säger ju såklart inte så mycket.  Vi fick i alla fall fråga vilken buss vi skulle ta och sen kom det en buss dit men den skulle vi tydligen inte ta. Sen kom en exakt likadan buss en stund senare och den kunde vi ta. Fatta att det är större chans att hamna fel än att hamna rätt.  Tur att jag kan lite spanska nu i alla fall, annars vette tusan hur det hade gått. Men det gick i alla fall bra och vi kom fram som vi skulle.
 
Jag visste om att dom hade Primark och där har jag bara varit en gång i London och även om jag inte hittade så mycket då var jag väldigt nyfiken på hur den här Primarken skulle vara. Vi båda hittade en hel del där + i massa andra affärer så det var en riktigt kul dag. Vi rusade runt i 8 timmar och sen insåg vi att sista bussen skulle gå en halvtimme senare och då hade vi inte ens hunnit gå igenom hela centrumet. Det var lite trist. Vi fick skynda oss att hämta våra saker som var inlåsta i ett skåp och sen fick vi skynda oss till bussen. Väl där fick vi vänta i 20 minuter.. såklart.
Jag hade nästan börjat tappa hoppet om att det skulle komma en buss när den äntligen kom.
Det var en riktigt riktigt nice dag och jag är jätteglad att jag kom dit. Det fanns mänger med affärer och i stort sett allt är jättebilligt. I alla fall det jag hann gå igenom. Så jag kom faktiskt hem med lite nytt i alla fall, även om jag kanske borde lägga mina sista slantar på mat. Men lite kul måste man väl då ha i alla fall.  Förmodligen blir det en liten tripp till dit för att se det vi inte hann se.
 
  

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0