Okej nu gör jag det ändå. Jag har tidigare blottat jobbiga grejer som varit i mitt liv och fan, meningen med en blogg är att man ska kunna skriva som man känner, right?

Igår tog det nästan slut mellan mej och min kille. Allt var bara helt konstigt och jävligt patetiskt. Vi bråkade inte, inget hade hänt ändå var det som att vi bara gled ifrån varandra och som om allt bara tog slut från ingenstans.
Han gjorde något som han lovat mej att aldrig mer göra, något han bara skulle göra om han var singel.
Det var första gången han har låtit så hård i telefonen. Allt var förjävligt. Jag ringde honom för att snacka om det som "hänt", men inget blev bättre. Efter samtalet fick jag flera sms som bara gjorde saken jävligt mycket värre. Det gick en timme och sen kom ett sms med massa förlåt.
Förlåt för vadå?
Inget har ju hänt. Okej jag kan gå vidare och låta det som har varit blekna och försvinna, men det faktum att han verkligen svek mej genom att göra det han lovat att aldrig göra vette fan om jag någonsin kommer kunna glömma.

Han är i idre och åker skidor nu men han kommer väl hem torsdag kväll eller något och så ska vi träffas på fredag. Något säger mej att det kommer kännas jätte konstigt och att fredag kommer få ett jätte tråkigt slut.

Men men det är några dagar kvar.
Allt kan ju förändras... kanske till det bättre...
image465


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback

RSS 2.0