17 dagars dieten - Dag 9

När det är fredag kommer såklart det stora problemet. Man vill gotta till det, man vill gärna ha alkohol. Godis och chips står högt på listan. Jag kan erkänna att jag under dietens gång har fuskat lite, bland annat igår. Jag mutade mej själv för att inte gå ut med chirre, dipp och cola zero. Mycket dumt men helt klart värt det. Jag har makten över min diet och jag bestämmer om jag vill fortsätta när mina 17 dagar är avslutade eller inte. Jag har också bestämt mej för att ta igen för dom extra kalorierna igår, idag.
 
Jag är stolt över mej själv som inte drack alkohol i alla fall.
 
En vanlig fredag är det ju även gärna tacos eller pizza som står på middagsbordet hos dom flesta. Även här kan man faktiskt kompromissa lite. Jag gjorde en tacosallad. Lika gott men nyttigare. Jag brukar vanligtvis skippa osten men denna fredag körde jag på ett litet undantag.  Se till att allt är fettsnålt bara och sen släpp lös
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0