Kvarg med smak

Nu är jag hemma igen.  Sitter och chillar med en sån här god grej.
 
Jag har varit i Kista och sen har jag kört ett hårt pass på gymmet. När jag kom hem såg jag att jag låg före i tid så tog mej gott om tid att snacka en bra stund i telefon med en kompis och sen chilla med lite musik. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta med min lista.
 
På bilden har ni i alla fall jättegod kvarg med smak.  Sockret i den kommer helt och hållet från frukt. Först är det kvarg och sen i botten ligger riktigt frukt.  I det här fallet ligger det då passionsfrukt i botten. Sjukt gott.
Den finns i massa andra smaker, kan verkligen rekommendera er alla att köpa hem några. Det är grymt smidigt att ha i kylen + att dom är lagom nyttiga och as goda.
 
Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt inte att vanlig kvarg är så himla gott så jag tar hellre att det inte är exakt lika nyttigt men att det är gott istället. Fan det får väl finnas en gräns för hur mycket äckliga grejer man måste trycka i sej för att komma i form.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0