Min lördag

Idag var vi som sagt ute hela dagen. Först tog vi en promenad till stan för att kolla efter ett par träningsbyxor till mej. Vi hittade inte dom jag vill ha så vi får vänta ett tag till och hoppas på att dom kommer, eller beställa från nätet.
Jag fick i alla fall med mej en ny tränings-bh  Efter att vi var klara med det gick vi vidare en bit och sen tog vi trikken mot Majorstuen. Vi hoppade av vid en park där det fanns massa nakna statyer som vi gick och kollade på. Sånt tycker ju jag är skitkul och Norge har dessutom kört en deluxe variant av det där med nakna statyer. I Stockholm finns det ju en del herrar som visar upp sej och hela härligheten men dom står lixom bara där. I Oslo finns det mängder av nakenhet och när jag säger i alla former så är det verkligen i alla former. Aldrig trodde jag att en människa kunde vika sej på så många sätt, tills jag såg alla dessa stenstatyer idag. Dessutom är en hel del barn inblandat och även om allt säkert ska vara vackert och så, kan jag inte låta bli att tycka att vissa av statyerna var rätt perversa. Oslo har en hel del statyer som är ganska vulgära och dom här följde med rätt duktigt på den stigen.

Jag hade klätt mej varmt i underställ så jag var beredd på en lång vandringsdag. Det blev rätt långt också men när vi gick där och kollade på statyerna började det plötsligt hagla och sen ösregna och då blev jag helt blöt. Det var jag lixom inte riktigt beredd på.  Då var det inte roligt längre så vi åkte till gymmet istället och cyklade 20 minuter + tränade lite mage.
 
Här får ni ett litet collage på mej väntandes på trikken, blöt och extremt redo för att flyga hem.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0