Torsdag

Hej

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag. Jag trodde faktiskt att det var onsdag så var tvungen att kolla upp vilken dag det faktiskt är.
Jag kom precis hem från gymmet och sitter nu och dricker en smoothie till ganska sen frulle. Snart ska jag sätta igång med mina viktiga prylar. Viktigast för dagen är att plugga till högskoleprovet. Jag ligger efter litegrann och dessutom är det svåra riktigt svårt så det hoppar jag gärna över. Det som är lätt är sjukt lätt och det som är svårt fattar jag ingenting av. Det är dags att lägga i nästa växel känner jag. Det är inte långt kvar tills provet är och även om det är min första gång så skulle jag gärna vilja ha bra poäng. (Daaah klart man vill det, det vill väl alla)
Jag ser denna gång lite som en prövomgång men jag skulle bli sååå stolt över mej själv om jag fick bra resultat, speciellt eftersom jag bara haft 3 veckor på mej att plugga och det rekommenderas att man pluggar några månader.
 
Utöver att plugga ska jag såklart kolla mer jobb och sen är det städa som står på schemat. Det ser hemskt ut i lyan just nu. Så ja.. det är min dag.
 
Hoppas eran blir bra
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0