Fredag

Hej

Trott eller ej men jag kom faktiskt upp klockan 8 i morse  Jag var grymt trött, vilket egentligen är skumt för jag sov ändå normalt, men jag tog mej först och främst iväg till gymmet och sen har jag suttit resten av dagen med mina viktiga prylar. För en stund sen skulle jag sätta mej med högskoleprovsboken och börja plugga. Jag slog upp där jag sluta igår. Index.. blää. Det tog mej ca. 10 sekunder att slå ihop boken och ba: nej fan jag är för slut i skallen för det här.
 
Det har varit en väldigt tung dag faktiskt. Jag är rätt trött men det hjälps inte jag har en hel del kvar att göra. Men inget av det heter plugga till högskoleprovet . Det gör inget att jag hoppar idag för jag ligger redan lite före min planering och sen kan jag ta lite extra tungt imorgon. Så får det bli.
Nu har jag lite egen tid en stund, sen ska jag göra mej i ordning och sticka in till stan. Det ska shoppas duschslang typ. Sen ska jag laga mat och ikväll får vi se vad vi hittar på. Bio har varit på tapeten, men vette tusan om det hinns med.
 
Hoppas ni får en awesome fredagkväll
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0