Lördag

Hej
Mitt internet slutade mystiskt att fungera igår så därför blev det inte så många inlägg. Bland annat kunde jag ju inte lägga upp mitt krubb så det får jag göra idag istället.
 
Idag är det i alla fall ganska regnigt här i Oslo. Det är mulet och småregnar då och då. Ibland kommer solen fram men det är bara korta stunder.

I natt kunde jag inte sova så det slutade med att jag drog ur jacket vid 4.30 och självklart blev det en länge sovmorgon då men planen är i alla fall att göra något av dagen i alla fall. Min idé är att vi ska klä på oss ganska lätt och sen gå ut och promeflaxa, först mot stan och sen vidare. Jag behöver bland annat ett par nya träningsbyxor så jag tänkte kolla på det och sen ta tillfället i akt att utforska outforskade gator. Nu när jag har ett norskt nummer med hela 6GB data tänkte jag sätta igång runkeepern och kolla hur långt vi har gått sen.  
Självklart ska jag även försöka ta mej till gymmet senare.  Det blev ju inget igår på grund av hur jag mådde men jag ska göra allt jag kan för att ta igen det idag.

Ikväll blir det en lugn och soft kväll med let's dance och gladiatorerna.

Hoppas ni också får en bra lördag
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0