två steg närmare att älska sej själv

Ber om ursäkt för att det tog sån jävla tid att lägga in det här, jag lovade er att det skulle komma "alldeles strax" men det kommer nu istället.
Jag har suttit större delen av kvällen och pysslat med photoshop för att få ihop förra inlägget. Det var en del knåp tills jag blev nöjd men tillslut gick det.
Aa ni som fortfarande sitter hemma och läser folks bloggar och hamna på min nu börjar väl snart fatta att jag har en hemmakväll ikväll. I nästa inlägg tänkte jag berätta av vilken anledning jag sitter här hemma och glor istället för att gå ut och roa mej. Dels har jag magknip men det finns en anledning till.

Här har ni i alla fall nästa del.
Hoppas ni gillar det



kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: ewelina

såhär gör du, du går in på design, redigera stilmall. Så bläddrar du ner till där det står header a och där står det font size - 25px typ, det ändrar du till 0. Det blir dock ett litet sträck så som jag har, det vet jag faktiskt inte hur man får bort :) lycka till

2009-06-05 @ 22:32:55
URL: http://ewelinahedvalls.blogg.se/
Postat av: Roya

Asså fan va klockrent; "För jag går inte ut naken" HAHAHA baby du är fan bäst! Så smart som inihelvete! Bäst bäst bäst du hjälper säkert hundratals av att göra dehär, så godhjärtad människa har ja inte sett på länge! PUSS!

2009-06-06 @ 17:38:11
Postat av: hon

hihi fan vad skön du är!

2009-06-06 @ 19:20:34
Postat av: Mel

vad gullig du är som gör det här för folk

2009-06-07 @ 21:34:02
Postat av: robbin

fin idé. men om man sätter 1000 av de där 2500 stycken lapparna på spegeln med underbara ord om sig själv, blir det inte svårt att se sig själv i spegeln genom alla lappar?

2010-01-21 @ 13:56:29
URL: http://vardagshunken.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0