Nästa projekt


Att jag tränar ganska hårt är inga news. Jag håller också på med massa olika grejer för att hålla i motivationen. När det kommer till krubb varierar jag väldigt mycket mellan väldigt nyttigt, halvnyttigt och onyttigt. Krubbet skulle jag inte klaga på överdrivet mycket men däremot är jag vissa veckor en extrem godisråtta. Här kommer därför nästa projekt, eftersom jag följer mina projekt så bra  
 
Tanken heter sit ups och det ska göra att jag avstår från grejer jag inte ska käka. Varje söndag är tanken att jag ska räkna ihop vad jag har tryckt i mej som jag absolut inte borde - 100 sit ups för varje grej.
Som tur är börjar jag nästa vecka.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: kim

Någonting verkar lurt. Du tränar som du säger jättemycket äter ofta nyttigt men det händer inget. Jag slutade med läsk godis och alkohol. Körde några salladsmåltider utan att börja göra något mer konditionsmässigt än tidigare gick ner 7 kg på två veckor.

2014-05-13 @ 11:14:23

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0