Måndag

Hej

Hoppas er vecka har startat bra. Det har i alla fall min.  Jag sov lite skumt i natt men har ändå haft massa energi hela dagen. Jag har också fått in lite ny fräsch arbetskraft så nu gick mitt jobb från att vara ett oerhört energi- och tidskrävande jobb, till ett normalt jobb där jag kan göra det jag egentligen ska.  Det känns grymt! Nu har jag verkligen förutsättning att kunna utvecklas på bästa möjliga sätt.  Mu på det!
Efter jobbet tog jag veckans första 6 kilometare i form av en promenad. Jag hade mycket att bära och skulle dessutom förbi löplabbet på vägen hem. Det kändes därför väldigt passande att gå istället för att springa. Motionen fick jag, 6 kilometer är checkat och klart och jag har fått med mej ett par nya arbetsskor hem.  
2 kottar fattigare men med ett par betydligt gladare fötter. Det här är utan tvekan dom fetaste skorna jag sett i hela mitt liv. Jag tror garanterar att det kommer bli underverk för mina fötter. Ni ska se mina gamla skor, det är verkligen ingen underdrift när jag säger att på många sätt är det mer hål än tyg kvar på dom.
 
Just nu sitter jag med en halv shake och tänkte försöka få upp lite energi. Orkar jag ska jag sticka iväg till gymmet för ett hårt styrketräningspass, annars ska jag bara lata mej i soffan.
När det är måndag får man det.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0